S. Jasaitis jau praėjusiame sezone Mažeikių komandoje užėmė žaidžiančiojo trenerio asistento poziciją, o nuo naujojo sezono visą dėmesį skirs treniravimui.

S. Jasaitis per savo karjerą dukart yra tapęs LKL čempionu, dusyk į viršų kėlė Europos taurę, taip pat yra tapęs Izraelio čempionu ir taurės laimėtoju.

Dešimtmetį (2004-2014 m.) atstovavęs Lietuvos rinktinei jis 2007-aisiais užsikabino Europos čempionato, o 2010-aisiais – planetos pirmenybių bronzos medalį.

Iš viso Simas savo šalies garbę gynė net 149-eriose rungtynėse.

Sportinę aprangą į kostiumą iškeis ir 27-erių metų Mindaugas Motuzas, kuris užims skauto pareigas ir bus atsakingas už varžovų analizę. M. Motuzas šias pareigas taip pat derino ir praėjusiame sezone.

Fizinio pasirengimo treneriu ir toliau dirbs Dovydas Daubaris, o komandos gydytoju – Jonas Žulpa.

Prie komandos taip pat prisijungs kineziterapeutas iš Ispanijos – Ricardo Martinas. Netrukus 28-ąjį gimtadienį švęsiantis specialistas pernai kartu su M. Kiltinavičiumi darbavosi Prienų „Labas GAS“ ekipoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją