Trečiame kėlinyje šeimininkai dar pirmavo 9 taškais, kuomet „keltai“ suspurdėjo sužaisdami įstabią 3 min. atkarpą 18:0, per kurią krepšio tinklelį skrodė beveik kiekvienas Joe Mazzullos auklėtinių metimas.

Nebesustabdomas po pertraukos buvo komandos lyderis Jaysonas Tatumas, kurio sąskaitoje iš viso 34 taškai, 11 atkovotų kamuolių ir 7 rezultatyvūs perdavimai. 25-erių puolėjas pataikė pusę savo mestų tritaškių (5 iš 10).

„Heat“ gretose dėl pasuktos čiurnos mačo nebaigė starto penketo gynėjas Gabe‘as Vincentas. Komandai padėti negali ir serijos pradžioje ranką susilaužęs kitas gynėjas Tyleris Herro.

Kita dvikova Bostone vyks naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Lietuvos laiku.

Dar nė viena NBA ekipa nėra laimėjusi atkrintamųjų varžybų serijos atsilikdama 0-3.

Primename, kad savo varžovų didžiajame NBA finale jau laukia Vakarų konferencijos laimėtojai Denverio „Nuggets“, kurie 4-0 susitvarkė su Los Andželo „Lakers“.

„Heat“: Jimmy Butleris 29 (9 atk. kam.), Gabe‘as Vincentas 17, Calebas Martinas 16, Bamas Adebayo 10, Maxas Strusas 9;

„Celtics“: Jaysonas Tatumas 33 (11 atk. kam.), Jaylenas Brownas 17, Derrickas White’as 16, Grantas Williamsas 14, Alas Horfordas 12, Marcusas Smartas 11.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją