„Pirma rungtynių pusė buvo labai gera, o antra – tragiška. Gaila paleisto šanso. Atrodo, kad tikrai viską darėme gerai, uždarėme jų lengvus taškus. Antroje pusėje, kai varžovai pradėjo mesti „iš eilutės“, jie taip ir nesustojo“, – kalbėjo D. Motiejūnas.

Kas nutiko lemtingame trečiajame kėlinyje?

„Kraupu. Varžovai tik likus minutei gavo ketvirtą pražangą, o tai parodo, kad mes visiškai pasyviai žaidėme. Jie spaudėsi, o mes metėme tritaškius, kurie nepakrito. Nesėkmę lėmė varžovų fiziškumas ir mūsų pasyvumas“, – sakė aukštaūgis.

Namuose pirmąjį karjeros finalo ketvertą žaidęs kaunietis pusfinalyje per 22 minutes pelnė 7 taškus (3/6 dvit., 0/2 trit., 1/2 baud.), atkovojo 5 kamuolius, 3 kartus prasižengė ir surinko 5 naudingumo balus.

Eurolygos pusfinalis, "Monaco" - OLY

„Ką išsinešu iš savo debiuto finalo ketverte? Pralaimėjimą. Arba imi pergales, arbi imi pralaimėjimus. Visi kalba apie mūsų priešpriešą su „Olympiakos“, bet kol kas pralaimime visas svarbiausas rungtynes. Kas iš to, kad laimėjome reguliariajame sezone.

Atrodo, kad šįkart irgi tikrai kontroliavome ir darėme viską, ką norėjome. Kaip sugriuvome, taip ir sugriuvome. Kaip sulūžome, taip savęs ir nesusirinkome. Tokia yra tiesa. Reikia žaisti 40 minučių, o ne 20. Po dviejų kėlinių turėjome viską savo rankose, bet po to viską palaidojome. Tiesiog neatleistina žaisti tokį kėlinį“, – kalbėjo 32-ejų krepšininkas.

Nors iš Graikijos atvykę tūkstančiai „Olympiakos“ sirgalių leido savo komandai jaustis šeimininke, tarp garsių graikiškų skanduočių D-Mo girdėjo ir palaikymą iš savų – kauniečiui buvo išskirtinai plojama ir per žaidėjų pristatymą, ir rungtynių metu. Tokio palaikymo jis palinkėjo ir „Barcelonos“ lietuviams.

„Graži atmosfera. Patiko. Ar girdėjau savus? Tikrai taip, labai malonu ir džiaugiuosi. Dėkoju lietuvių sirgaliams, kurie atvyko ir mus palaikė. Tikiuosi, kad dabar taip pat palaikys „Barceloną“. Tikėkimės „Barcelonos“ pergalės. Palaikysiu ir pats, Barselonoje žaidžia lietuviai“, – šypsojosi D. Motiejūnas.


Aukštaūgis žada, kad dėl pralaimėjimo pusfinalyje „Monaco“ krepšininkai pasistengs galvų pernelyg nenuleisti ir sekmadienį laimėti rungtynes dėl trečiosios vietos.

„Mažajame finale motyvacijos bus. Mums tai antri metai Eurolygoje ir trečia vieta būtų garbinga. Žvelgiant į ateitį, jeigu norime kovoti dėl pirmos, turime rasti motyvacijos. Tokiame turnyre reikia mokėti laimėti paskutines rungtynes“, – sakė D-Mo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją