Tarp pastarųjų – ir etatinių „Žalgirio“ arenos šeimininkų vairininkas Kazys Maksvytis. 45-erių specialistas pusfinalių išvakarėse bendraudamas su Delfi juokėsi pagaliau įsigijęs taip trokštų bilietų į rungtynes, kurių jam nepavyko gauti per pirmą viešos prekybos raundą praėjusią žiemą.

Į pirmą pusfinalį tarp „Olympiakos“ ir „Monaco“ atvyko ir buvę Kauno ekipos vairininkai Jonas Kazlauskas, Antanas Sireika, Aleksandras Trifunovičius.

Serbas dabar dirba savo šalies televizijoje, o viename Kauno viešbučių ateinančiam savaitgaliui jis įsikūrė greta garsaus Graikijos trenerio Fočio Katsikario, komentuojančio rungtynes.

Tarp pastarojo kolegų iš Eurolygos televizijos – buvęs žalgirietis iš Čekijos Jiri Zidekas, 1999 metais su „Žalgiriu“ laimėjęs stipriausią žemyno lygą.

Lietuvos krepšinio gerbėjams taip pat lengvai atpažįstami kai kurie svečiai iš NBA aplinkos: Čikagos „Bulls“ vadovas Artūras Karnišovas, Denverio „Nuggets“ klube dirbantis Martynas Pocius.

Taip pat tarp publikos – Naujojo Orleano „Pelicans“ vidurio puolėjas Jonas Valančiūnas.

Tarp finalo ketverto žiūrovų yra ir šalies krepšinio legenda Arvydas Sabonis su artimaisiais, jo kolega iš Turkijos Ibrahimas Kutluay – buvęs Eurolygos čempionas ir rezultatyviausias krepšininkas.

Arvydas Sabonis, Aušrinė Sabonytė

Netrūksta buvusių „Žalgirio“ krepšininkų, tarp kurių Paulius Jankūnas, Mantas Kalnietis, Robertas Javtokas.

Žinoma, tokio reginio negalėjo praleisti ir garsiausiu Europos krepšinio agentu vadinamas Miško Ražnatovičius iš Serbijos, Kaune galintis pamojuoti ne vienam savo klientui.

Primename, kad Eurolygos pusfinaliai „Žalgirio“ arenoje žaidžiami penktadienį. Nuo 18 val. „Olympiakos“ galynėsis su „Monaco“ (Prancūzija), o ispaniškas „El Clasico“ tarp „Barcelona“ ir Madrido „Real“ laukia 21 val.

Rungtynės dėl trečios vietos ir finalas vyks sekmadienį.

Tituluočiausias iš šios kompanijos – „Real“ klubas, Eurolygą laimėjęs rekordinius dešimt kartų. „Olympiakos“ triumfavo triskart, „Barcelona“ – du sykius, o „Monaco“ dar tik debiutuos finalo ketverte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)