Mantas Laurenčikas įmetė dvitaškį, Justas Stonkus realizavo baudos metimą, o Vytautas Žygas pasižymėjo penkiais taškais – 8:4. Baudos metimą realizavo Kristupas Kepežinskas, Mantas Kočanas įmetė dvitaškį, o M. Laurenčikas kėlinį užbaigė keturiais taškais – 15:14.

Kevinas Šacas ir Nedas Raupelis sumetė dvitaškius, Dovydas Buika taikliai metė iš toli, o V. Žygas surinko penkis taškus – 27:21. Po dar vieną dviejų taškų vertės metimą įmetė N. Raupelis ir M. Laurenčikas, tačiau po prastos atkarpos jau teko vytis varžovus – 31:36.

Po pertraukos savo sąskaitą aštuoniais taškais papildė Aleksas Bieliauskas, dvitaškį įmetė M. Laurenčikas, tašką nuo baudų metimo linijos pridėjo V. Žygas, o J. Stonkus surinko keturis – 46:40. Kėlinio pabaigoje dviem taškais dar pasižymėjo J. Stonkus, o su sirena dvitaškį pataikė ir komandą į priekį vėl išvedė Augustas Navickas – 50:49.

Po du taškus pridėjo M. Laurenčikas ir K. Šacas, keturis iš eilės surinko D. Buika, o A. Bieliauskas realizavo baudos metimą ir įmetė dvitaškį – 61:57. M. Laurenčikas realizavo baudos metimą, D. Buika smeigė tritaškį, o V. Žygas ir Mantas Juzėnas pergalę įtvirtino taikliais baudų metimais – 69:64.


Jauniesiems žalgiriečiams laimėti nesutrukdė ir net 28 padarytos klaidos.

„Žalgiris“: V. Žygas ir M. Laurenčikas (6 rez. perd., 8 klaidos) po 13, A. Bieliauskas 11 (9 atk. kam., 2 blokai), D. Buika 10 (7 atk. kam.), J. Stonkus 7, K. Šacas (8 atk. kam.) ir N. Raupelis po 4, A. Navickas, M. Kočanas ir M. Juzėnas po 2, K. Kepežinskas 1 taškas (5 klaidos).

„Joventut“: R. Prey'us 25, C. Martinezas 14, K. Lopezas 13 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją