„Arena nustebino. Kitokios spalvos.Atsinaujino labai smagiai. Labai gera emocija“, – su „Barcelona“ atvykęs į treniruotę „Žalgirio“ arenoje sakė R. Jokubaitis.

Nors arena nusidažė neįprastomis, tamsesnėmis spalvomis, Eurolygos finalo ketverto metu Rokas tikisi lietuviškos atmosferos. Buvęs žalgirietis sako, kad tam yra pagrindo ir kviečia lietuvius palaikyti „Barcelonos“ ir „Monaco“ ekipas.

„Tikiuosi, kad lietuvių bus daug. Lietuviškų akcentų finalo ketverte yra. Tikiuosi, kad lietuviai palaikys ir mus, ir Monaką. Reikia savus palaikyti“, – šypsojosi „Barcos“ atstovas, teigęs, kad jo komanda lemiamoms sezono rungtynėms jau yra pasiruošusi.

„Viskas jau pasiruošta, belieka sudėti paskutinius akcentus – pasižiūrėti, kaip jie žaidžia, kaip ruoštis puolimui ir gynybai. Paskutinė treniruotė bus lengva, daug nepersitempsime“, – sakė 22-ejų krepšininkas, Kaune turintis ir laisvo laiko.

„Spėjau šiandien pasivaikščioti, tikrai jaučiasi, kad čia atvyko krepšinio šventė. Labai smagu matyti, kad toks renginys vyksta Kaune ir visi kauniečiai tuo labai patenkinti“, – sakė R. Jokubaitis.

Tiesa, nors ir grįžo namo, lietuvis tikina neketinantis atsipalaiduoti – nacionalinius patiekalus Kaune jis degustuos tik tapęs čempionu.

„Ar kažką specifinio dabar norėčiau nuveikti? Dabar reikia sutvarkyti reikalus aikštelėje. Tiek visą sezoną dirbus galima ir pabūti be kažko specifinio. Aišku, su šeima ir draugais susimatysime, bet laisvalaikį tikrai reikia palikti nuošalyje, nes yra kitų darbų.

Cepelinų ir šaltibarščių labai norėčiau, bet reikia jų nusipelnyti ir tada su šypsena galėsiu jų paragauti“, – kalbėjo Šarūno Jasikevičiaus auklėtinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją