Eurolygos finalo dalyviai paaiškės penktadienį. Pusfinaliuose „Olympiakos“ galynėsis su „Monaco“, o Ispanijos ekipos aiškinsis santykius tarpusavyje.

Tvarkaraštis

Penktadienis

18:00 val. „Olympiakos“ – „Monaco“

21:00 val. „Barcelona“ – „Real“

Sekmadienis

17 val. kova dėl 3 vietos

20 val. Eurolygos finalas

Jau aišku, kad po metų Eurolygos kulminaciją regės Vokietijos sostinė Berlynas.

Trečius metus paeiliui į finalo ketvertą patekęs Katalonijos klubas sieks trečio Eurolygos titulo. Eurolygos karūną „Barcelona“ matavosi 2003-iaisiais ir 2010 metais.

Š. Jasikevičiui, kaip treneriui, tai bus jau ketvirtasis šūvis Eurolygos finalo ketverte: 2018-aisiais su „Žalgiriu“ užimta trečia vieta, 2021-aisiais su „Barcelona“ – antra, o 2022-iaisiais su „Barcelona“ – trečia. Šis sezonas pagal dabartinę trejų metų sutartį Šarui prie „Barcos“ vairo gali būti paskutinis. Tiesa, triumfavus Eurolygos finale automatiškai aktyvuotųsi jo pratęsimas.

Katalonijos klubui ir Š. Jasikevičiui svajonę įgyvendinti Kaune padės Rokas Jokubaitis, kuris antrus metus paeiliui savo sugebėjimus demonstruos Eurolygos finalinėse kovose.

Pernai Belgrade pusfinalyje gynėjas žaidė 10 minučių, o kovoje dėl 3 vietos – 13 minučių, abejose rungtynėse pelnė po 4 taškus.

Pirmą kartą Eurolygos finalo ketverte varžysis „Monaco“ ir Donatas Motiejūnas.

„Delfi Plius“ pristato dokumentinį filmą „Pirmas kartas Kaune“, pasakojantį apie Eurolygos finalo ketverto turnyro organizavimą bei jo atspindžius miesto istorijoje. Žiūrėti filmą galite čia.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją