Išvykoje žaidusius vicečempionus rezultatu 102:76 (27:19, 26:21, 18:17, 31:19) sutriuškino vos 14-oje pozicijoje likusi ADA „Blois“ komanda (14-20).

Vis dėlto tokia baigtis neturėtų pernelyg jaudinti „Monaco“ gerbėjų. Sašos Obradovičiaus auklėtiniai jau anksčiau buvo užsitikrinę pirmąją vietą (26-8), tad treneris prieš lemiamas kovas Eurolygoje taupė pagrindinių žaidėjų jėgas, leidęs pasireikšti jaunimui.

Kartu su dar aštuoniais krepšininkais registruotas susitikimui nebuvo ir lietuvis Donatas Motiejūnas.

„Monaco“ vertėsi vos šešių žaidėjų rotacija, o du iš jų – Matthew Strazelis ir Yoanas Makoundou – rungtyniavo be keitimų. Pastarasis pelnė 28 taškus, atkovojo 11 kamuolių ir buvo geriausias tarp saviškių.

Tuo metu M. Strazelis, nors ir sukrapštė 12 taškų bei išdalino 10 rezultatyvių perdavimų, labiau pasižymėjo pramesdamas visus 10 savo tritaškių.

„Monaco“ varžovu ketvirtfinalyje tapo aštuntoje pozicijoje finišavęs „Strasbourg“ (17-17), už atkrintamųjų varžybų borto palikęs devintą vietą užėmusį ambicingąjį „Paris“ klubą (16-18).

Lyderiams įkandin reguliarųjį sezoną užbaigė Paryžiaus „Metropolitans 92“ su Victoru Wembanyama priešakyje, treti liko titulą ginantys Vilerbano ASVEL krepšininkai.

Primename, kad penktadienį Kaune kunigaikštystės atstovai Eurolygos pusfinalyje susirems su Pirėjo „Olympiakos“ (Graikija).

Tuo metu ketvirtfinalyje monegaskų eliminuota Tel Avivo „Maccabi“ nusprendė dar metams pratęsti sutartį su treneriu Odedu Kattashu.

48-erių Izraelio specialistas prie savo tėvynės klubo vairo stojo praėjusią vasarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją