Naudingiausias NBA reguliaraus sezono krepšininkas Joelis Embiidas neišgelbėjo komandos Rytų konferencijos pusfinalyje, kurį „76ers“ 3-4 nusileido Bostono „Celtics“, nors vienu metu pirmavo 3-2.

Septintąsias serijos rungtynes D. Riverso vadovaujamos komandos pralaimėjo dešimtą kartą per jo karjerą ir jau penktą iš eilės.

61-erių specialistui nepadeda ir jo autoritetas – 2000-ųjų geriausias NBA treneris ir 2008-ųjų lygos čempionas (su tais pačiais „Celtics“) prieš dvejus metus buvo išrinktas į visų laikų geriausių NBA trenerių 15-uką.

Pranešama, kad dabar „76ers“ dairysis ne mažiau garsios pavardės. Tarp kandidatų – Mike‘as Budenholzeris, Mike‘as D’Antoni, Nickas Nurse‘as, Frankas Vogelis, Monty Williamsas.

Šiuo metu naujų strategų taip pat ieško Milvokio „Bucks“, Finikso „Suns“, Toronto „Raptors“ ir Detroito „Pistons“ klubai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją