Iki jo pradžios likus kelioms dienoms Katalonijos klubas pasidalino itin nuotaikingu vaizdo įrašu, kurio vienintelė ir pagrindinė žvaigždė – Šarūnas Jasikevičius.

Charizmatiškas treneris užfiksuotas demonstruojantis puikius savo vaidybinius sugebėjimus: neva kaskart išsigąstantis išvydęs jį filmuojančias kameras, pasirašinėjantis ar spaudžiantis ranką tuščioje arenoje išsigalvotiems fanams.

„Tiesiog geriausias“, – po pasidalintu įrašu brūkštelėjo „Barca“.

Katalonai medžios trečią Eurolygos čempionų titulą istorijoje. Prieš tai jie yra triumfavę 2003 (kartu su Šaru) ir 2010 metais.

Š. Jasikevičiui, kaip treneriui, tai bus jau ketvirtasis šūvis Eurolygos finalo ketverte: 2018-aisiais su „Žalgiriu“ užimta trečia vieta, 2021-aisiais su „Barcelona“ – antra, o 2022-iaisiais su „Barcelona“ – trečia.

Šis sezonas pagal dabartinę trejų metų sutartį Šarui prie „Barcos“ vairo gali būti paskutinis. Tiesa, triumfavus Eurolygos finale automatiškai aktyvuotųsi jo pratęsimas.

Primename, kad jau penktadienį Kaune startuosiantį Eurolygos finalo ketvertą nuo 18 valandos atidarys pusfinalis tarp Pirėjo „Olympiakos“ ir „AS Monaco“ su Donatu Motiejūnu, o 21 val. į kovą stos „Barcelona“ su Roku Jokubaičiu ir Madrido „Real“.

Turnyro finalai numatyti sekmadienį: mažasis – nuo 17 val., o didysis – nuo 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją