Mačas Jonavoje vyks gegužės 14 dieną. Ten „Wolves“ galės lyginti serijos rezultatą, o „CBet“ turės šansą iškovoti bilietą į pusfinalį.

Atrodė, kad Rashardo Kelly vedama „Wolves“ galingiau pradės rungtynes (11:4), tačiau gera „CBet“ atkarpa leido greitai reaguoti ir lyginti rezultatą – 12:12. Galiausiai po Martino Laksos tolimo šūvio priekyje buvo svečiai – 15:12. Kristupas Žemaitis atsakinėjo į oponentų atakas, tad kova liko lygi (19:19), tačiau antras kėlinys priklausė Jonavos vyrams.

Puolimą užkūrusi Jonavos komanda po truputį krovėsi persvarą (30:23), o epizodiniai Jerai‘aus Granto ar Ahmado Caverio metimai menkai keitė situaciją. „Wolves“ puolimas turėjo problemų, tad taip „CBet“ į ilgąją pertrauką nešėsi apčiuopiamą persvarą – 43:28.

Šeimininkai parodė atgijimo ženklus po pertraukėlės, tačiau tai nedavė daug vaisių, nes „CBet“ metimai irgi siekė tikslą – 49:35. Arnas Beručka ir „Wolves“ legionieriai intrigą augino (40:52), bet brangiai kainavo tokie epizodai kaip pramesti baudų metimai. Iš dviženklio deficito alytiškiai taip ir neišsikapstė – 49:63.

Galiausiai šią ribą peržengti pavyko bėgant ketvirtajam kėliniui – 57:65. Atrodė, kad „Wolves“ įsibėgėja grėsmingai, tačiau juos kiek pristabdė J.Garrettas – 67:57. Stabilumu „CBet“ pasidžiaugė neilgai, kadangi du metimus pataikė J.Grantas (61:67), o E.Šeškus pridėjo vieną baudą iš dviejų galimų – 68:61. Tiesa, su baudų metimais toliau problemų turėjo ir šeimininkai, tuo tarpu E.Šeškus paleido svarbų tritaškį – 71:62.

Svarbius metimus realizavęs E.Žukauskas įžiebė viltį „Wolves“ (69:75), o liko dar minutė. Svečiai klydo, bet G.Watsonas stojo mesti baudų ir artino prie pergalės savo ekipą – 77:69. A.Caveris griebėsi šiaudo (76:79), tačiau pražanga buvo vėlyva ir pergalės „CBet“ nepaleido.

„Betsafe-LKL“ reguliariajame sezone „Wolves“ buvo trečia, o „CBet“ – šešta.

„Wolves“: Ahmadas Caveras 18 (7 rez. perd.), Rashardas Kelly 13 (11 atk. kam.), Jerai‘us Grantas ir Eigirdas Žukauskas – po 9, Kristupas Žemaitis ir Arnas Beručka – po 7.

„CBet“: Edvinas Šeškus 16, Dovis Bičkauskis 14, Glynnas Watsonas 13, Martinas Laksa 11, Aurimas Majauskas 9, Goranas Huskičius 8 (7 atk. kam., 8 rez. perd.).

Atsakomoji kova – gegužės 14-ą sekmadienį. Jei Jonavoje triumfuos šeimininkai, „Wolves“ ekipa penktadienį vakare bus sužaidusi paskutines rungtynes Alytuje.

Kitame sezone klubas rungtyniaus Vilniuje, ASG arenoje.

Ahmadas Caveris

Visos LKL atkrintamųjų poros:

Kauno „Žalgiris“ (1) – Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ (8)

Alytaus „Wolves“ (3) – Jonavos „Cbet“ (6)

Šiemet ketvirtfinalio serijose bus žaidžiama iki dviejų pergalių, o pusfinalio, mažojo ir didžiojo finalų serijose – iki trijų laimėjimų.

Kovas ketvirtfinalių serijose gegužės 12 d. (penktadienį) pradės trys poros: Vilniaus „Rytas“ kausis su Klaipėdos „Neptūnu“, Alytaus „Wolves“ – su Jonavos „Cbet“, o Panevėžio „Lietkabelis“ – su Utenos „Juventus“.

Kauno „Žalgiris“ ir Kėdainių „Nevėžis“ kovas atkrintamosiose pradės gegužės 13 d. (šeštadienį).

Dėl „Žalgirio“ arenoje vyksiančių pasiruošimo Eurolygos finalo ketvertui darbų ir Eurolygos finalo ketverto renginio (iki gegužės 22 d.), „Žalgirio“ namų rungtynės bus žaidžiamos Prienų arenoje.

Jei visi keturi ketvirtfinaliai baigsis rezultatu 2:0, tuomet pusfinaliai startuos gegužės 17 d. Kitu atveju, pusfinaliai prasidės gegužės 20 d. ir maksimaliai tęsis iki gegužės 30 d.

Tas pats galioja ir finalo serijoms. Jei abu pusfinaliai baigtųsi rezultatu 3:0 arba 3:1, tuomet finalų serijos startuotų gegužės 29 d. Priešingu atveju, finalai prasidės birželio 1 d. ir baigsis vėliausiai birželio 10 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)