Ispanijos ir Italijos žiniasklaida skelbia, kad dabartinį Ispanijos rinktinės ir Bolonijos „Virtus“ (Italija) klubo vairininką ketvirtadienį aplankė „Raptors“ delegacija su prezidentu Masai Ujiri priešakyje.

62-ejų italas 2018-2021 metais tame pačiame Toronte ėjo vyriausiojo trenerio Nicko Nurso asistento pareigas.

N. Nursas darbo neteko praėjusį mėnesį, kuomet devintoje Rytų konferencijos vietoje reguliarųjį sezoną užbaigusi komanda neįveikė papildomo atkrintamųjų varžybų etapo.

Iki šiol vieninteliu europiečiu, vadovavusiu NBA ekipai, buvo serbas Igoris Kokoškovas, 2018-2019 metais dalinęs nurodymus Finikso „Suns“.

Vis dėlto vietą Eurolygoje planuojantis išlaikyti „Virtus“ nenorėtų prarasti savo stratego.

„Jis turi sutartį, taigi, dėl to nėra jokių abejonių“, – apie specialisto ateitį atsiliepė Bolonijos klubo vadovas Luca Baraldi.

Ispanijoje taip pat pasirodė gandų, jog S. Scariolo paslaugomis intensyviai domisi Madrido „Real“.

Primename, kad S. Scariolo „Virtus“ diriguoja nuo 2021-ųjų, kai parvyko į Senąjį žemyną iš NBA.

Šiame sezone po ilgos pertraukos grįžę į Eurolygą Bolonijos krepšininkai užėmė 14-ą vietą ir šiuo metu ruošiasi Italijos pirmenybių atkrintamosioms varžyboms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją