Pokalbio pradžioje žaidėjas pasidžiaugė buvusių komandos draugų „Žalgirio“ dubleriuose triumfas Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL):

„Tikrai labai smagu. Kažkiek net ir nustebino. Visad, kai išeina lyderiai, atrodo, kad kitą sezoną gali būti sunkiau. Bet kitiems atsidaro daugiau laiko, jie labiau savimi pasitikėjo. Smagu už juos“, – kalbėjo Mantas.

Šį sezoną M. Rubštavičius sulaukė ne tik daug progų Betsafe-LKL ir Europos taurės turnyruose, bet ir kvietimo į Lietuvos rinktinės stovyklą langų metu:

„Pirmas iškvietimas buvo netikėtas, susirgo Deividas Gailius ir paskutinę dieną iškvietė mane. Gavau progą pasitreniruoti, treneriai pamatė, ką sugebu, ką galiu, ir paskui jau pakvietė į vėlesnį langą. Ten patekau į pagrindinį dvyliktuką ir gavau šansą išbėgt su Lietuvos rinktinės apranga“, – prisiminė jaunas žaidėjas.

Komentuodamas savo bandymą prasibrauti į NBA, talentas per daug neišsiplėtė.

„Pateikiau paraišką ir tiek. Nelabai koncentruojuosi į tą dalyką, nes vyksta sezonas ir su „Lietkabeliu“ siekiame kuo aukščiausių tikslų“, – teigė M. Rubštavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją