Pirmadienį „Betsafe-LKL“ išdalinti visi bilietai į atkrintamąsias. Lemiamoje kovoje dėl 8 vietos gyvybiškai svarbią pergalę pasiekė Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ (14-19), kuris namuose 91:81 (17:24, 25:18, 23:20, 26:19) palaužė „Šiaulius“ (13-20). Kėdainiškiai ketvirtfinalyje susitiks su reguliaraus sezono nugalėtoju Kauno „Žalgiriu“.

Tuo metu Antano Sireikos vadovaujamai komandai sezonas jau baigtas. Šiaulių ekipos strategas mano, kad lemiamoje kovoje pritrūko sėkmės ir tikslumo.

„Visų pirma prisiminkime ir gerus dalykus, o jie yra „Nevėžyje“. Sveikinimai varžovams, sukovojo tikrai vyriškai. Negaliu pasakyti, kad mūsų vyrai nekovojo.

Kažkur sėkmės dalykas, galbūt ir klaidų klausimas, juk kokius tritaškius įmetė Timas Lambrechtas. Prieš rungtynes sakiau – tik apsiginkime nuo T. Lambrechto, Valinsko.

Daug kas sako, kad esame veteranų komanda. Arminas Urbutis puikiai kovėsi, pabaigoje suklydo, iš po krepšio neįmetė. Toks gyvenimas“, – po pralaimėtos dvikovos kalbėjo A. Sireika.

Nors lyginant su praėjusiu sezonu, kuomet Šiaulių klubas pateko į LKL pusfinalį bei žaidė taurės turnyro finalo ketverte, strategas įsitikinęs, kad ir šiemet komanda galėjo patekti į atkrintamąsias.

„Mus išmušė iš vėžių Martyno Varno trauma, mes neturėjome kito aukštaūgio. Dabar trūko Eimanto Stankevičiaus, kuris galėjo pataikyti iš toli.

Apskritai, iki Naujųjų metų žaidėme su Donatu Sabeckiu ir vaikais. Laimė, kad nesikovėme dėl paskutinės vietos“, – nusivylęs kalbėjo A. Sireika, sulaukęs Vaido Čeponio klausimo apie ateitį klube.

„Ar norėčiau tęsti darbus? Ko gero, bet ne su tokia komanda, ne su tokia komplektacija“, – žinutę klubo vadovams siuntė A. Sireika.

Strategas atskleidė, kad Saulės miesto komandoje neliks vieno lyderių M. Varno.

„Jis turi susitarimą, bet aš girdėjau tik gandus. Negaliu sakyti, negirdėjau to iš paties krepšininko“, – tvirtino A. Sireika.

Visos LKL atkrintamųjų poros:

Kauno „Žalgiris“ (1) – Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ (8)

Alytaus „Wolves“ (3) – Jonavos „Cbet“ (6)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)