Jei pastarųjų galimybes savo akimis išvysti ketvirtfinalį Barselonoje smarkiai apribojo vietos „Barcelona“ klubas, griežtai neleidęs lietuviams užimti daugiau vietų nei skirta iš anksto, dabar tuo pačiu keliu suka „Monaco“.

Ketvirtfinalio pradžioje kunigaikštystės klubas svečių aistruoliams buvo išskyręs 450 vietų „Omnisports“ arenoje, kurioje iš viso telpa 4,5 tūkst. žiūrovų.

Vis dėlto atrodė, kad pirmosiose akistatose „Maccabi“ išvykoje turėjo gerokai didesnį palaikymą – maždaug ketvirtadalis tribūnų buvo nusidažiusios geltonai.

Odedo Kattasho auklėtiniai juo pasinaudojo serijos starte, laimėję pirmą dvikovą. Antrojoje „Monaco“ atkūrė lygsvarą, o Tel Avive komandos taip pat pasidalino po pergalę.

Tad trečiadienį serija grįžta į Monaką, kur laukia galutinė kulminacija.


Šeimininkai, panašu, padarė išvadas ir „Maccabi“ aistruoliams skirtų bilietų skaičių sumažino tris kartus – iki 150.

„Sulaužę džentelmenišką klubų susitarimą, jie desperatiškai mėgina prisikviesti vietos publiką, kad užsitikrintų namų aikštei prideramą atmosferą. Tačiau vis dar likę nemažai neparduotų bilietų“, – situaciją nušvietė „Walla Sports“.

„Monaco“ siekia tapti pirmu Prancūzijos čempionato klubu Eurolygos finalo ketverte po ketvirčio amžiaus pertraukos. 1997-aisiais Romoje (Italija) pusfinalyje žaidė Vilerbano ASVEL.

„Tai – gyvybės ar mirties klausimas. Turėsime atiduoti viską, tikimės, kad tą patį padarys ir mūsų sirgaliai“, – atsiliepė ekipos vidurio puolėjas iš Lietuvos Donatas Motiejūnas.

Savo ruožtu, „Maccabi“ siekia patekti į finalo ketvertą pirmąsyk nuo 2014-ųjų, kai šeštą ir paskutinį kartą laimėjo Eurolygą.

Šios poros nugalėtojų pusfinalyje laukia Pirėjo „Olympiakos“ arba Stambulo „Fenerbahče“ (serijos rezultatas taip pat 2-2).

Eurolygos finalo ketvertas gegužės 19-21 d. vyks Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)