Anot J. Samorokovskajos, apie 0 val. 30 min. gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Alberto Goštauto gatvėje, pavojingai manevruoja „Porsche Cayenne“ automobilis. Policijos pareigūnams sustabdžius minėtą automobilį, paaiškėjo, kad jį vairavo R. Kaukėnas.

„Buvo patikrintas vairuotojo blaivumas ir nustatytas 1,03 promilės girtumas“, – teigė J. Samorokovskaja.

Policija pradėjo administracinę teiseną dėl transporto priemonės vairavimo esant neblaiviu. Už šį nusižengimą, kaip nurodoma Administracinių nusižengimų kodekse, gresia bauda 1100 iki 1500 eurų bauda, taip pat transporto priemonės konfiskavimas.

Penktadienį popiet R. Kaukėnas „Facebook“ socialiniame tinkle dėkojo pareigūnams už profesionalumą.

„Labai apgailestauju dėl savo poelgio. Suprantu, kad sukėliau pavojų kitiems, nuvyliau draugus, fondo ir klubo bendruomenes bei parodžiau netinkamą pavyzdį.

Visų labai atsiprašau. Dėkoju pareigūnams už profesionalumą ir įvykdysiu paskirtas nuobaudas“, – socialiniame tinkle rašė „Wolves“ klubo vadovas.

Apie tai pirmas pranešė Krepšinis.net redaktorius Edgaras Pulkovskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)