Viena tokių porų – Madrido „Real“ ir Belgrado „Partizan“, kur po keturių susitikimų yra lygu 2:2. Beje, visus šių komandų tarpusavio mačus kol kas laimėjo svečiai.

Karališkasis klubs ketvirtadienio vakarą Serbijos sostinėje kontroliavo padėtį ir tiksint priešpaskutinei mačo minutei praktiškai turėjo pergalę savo kišenėje (80:74).

Visgi aikštės šeimininkai išgirdo Željko Obradovičiaus per minutės pertraukėlę išsakytą prašymą paspęsti varžovams spąstus ir per penkias sekundes perėmė net du kamuolius bei sumetė keturis taškus iš eilės.

Visų jų autoriumi tapo gynėjas Yamas Madaras, ypač efektingai pasižymėjęs antrą kartą: po savo krepšiu kamuolį priėmęs Nigelis Williamsas-Gossas pamėgino jį perduoti komandos draugui, tačiau pataikė kibiajam Y. Madarui į ranką ir kamuolys pats įkrito į krepšį.

Po šio epizodo rungtynių laiką teko stabdyto jau „Real“ strategui Chusui Mateo. Po madridiečių pasitarimo sėkmė nusišypsojo jau Walteriui Tavaresui, kuris per oponentų rankų mišką įvertė du taškus su pražanga.

Primename, kad „Real“ gali tapti pirmuoju klubu Eurolygos atkrintamųjų varžybų istorijoje, išsikapsčiusiu iš deficito 0-2. Ketvirtadienį Ispanijos čempionai išlygino ketvirtfinalio svarstykles, išplėšę pergalę prieš „Partizan“ 85:78 ir susigrąžinę namų aikštės kozirį.

Lemiama kova vėl laukia Ispanijos sostinėje gegužės 10 dieną.

Reguliariajame sezone „Real“ užėmė trečią (23-11), o „Partizan“ – šeštą vietą (20-14).

Šios poros nugalėtojų pusfinalyje laukia „Barcelona“, kuri pirmoji susitvarkė ketvirtfinalyje, 3-0 eliminavusi Kauno „Žalgirį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją