Serijoje iki trijų pergalių 0-2 atsiliekantis „karališkasis“ klubas vyksta į Serbiją žaisti trečiųjų ir galimai paskutinių rungtynių, o prieš dar prieš mačą nerimą ispanams kelia „Partizan“ fanai.

„Real“ pareikalavo, kad krepšininkai galėtų tiesiai iš lėktuvo įsėsti į autobusą ir išvykti į viešbutį, taip išvengiant ėjimo pro oro uosto atvykimo vartus.

Madrido klubas taip pat pareikalavo policijos palydos tiek keliaujant į treniruotę, tiek į rungtynes, o taip pat – apsaugos 24 valandas aplink viešbutį, kuriame komanda bus apsistojusi.

Prašoma kiek įmanoma sustiprinti ir „Štark“ arenos apsaugą, kur šalia komandos atsarginių suolo būtų išsirikiavusi apsaugos darbuotojų eilė.

Pranešama, kad „Partizan“ ir Belgrado valdžia įgyvendins visas „Real“ iškeltas sąlygas.

Kilus nerimui dėl „Real“ žaidėjų saugumo, „Partizan“ sirgalius įspėjo ir „Štark“ arenos vykdomasis direktorius Goranas Grbovičius, pareiškęs, kad į fanų elgesį bus žiūrima itin akylai – bent vienas į aikštelę skriejęs daiktas nutrauks rungtynes, o ketvirtasis mačas bus žaidžiamas be žiūrovų.

Po „Real“ ir „Partizan“ žaidėjų muštynių Eurolyga išdalino pagrindiniams jų dalyviams diskvalifikacijas: Guershonas Yabusele suspenduotas penkiems, Kevinas Punteris – dviem, o Gabrielis Deckas ir Matthiasas Lessortas – vienam mačui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją