Nors žalgiriečiams ir nepavyko išlyginti serijos rezultato, kovą galingajai „Barcelonai“ penktadienio vakarą jie davė rimtą ir pralaimėjo tik paskutinėmis minutėmis – 81:89.

Trečias pagal rezultatyvumą žalgiriečių gretose buvo solidžiai po krepšiais grūmęsis Laurynas Birutis, finišavęs su 10 taškų (4/6 dvitaškiai, 2/2 baudos).

Tiesa, kur kas įspūdingiau pasirodė pagrindinis Katalonijos klubo bokštas Janas Vesely, suvertęs net 26 taškus ir sukaupęs 33 naudingumo balus.

„Šiandien, manau, turėjome šansą laimėti, kas pirmose rungtynėse nė nesišvietė. Parodėme visai kitą kovą, buvome fiziškesni. Aišku, darėme ir klaidų. Normalu tai, o pačios rungtynės tikrai buvo neblogos. Reikia tai perkelti į Kauną.

Gaila tų pirmų rungtynių. Dabar parodėme visai kitą veidą. Kaune prie savų sirgalių būsime dar geresni“, – sakė „Žalgirio“ vidurio puolėjas.

„Žaidėme labiau savo žaidimą, bet prieš „Barcą“ praleidus 89 taškus laimėti sunku.

Apmaudu, kai mes iš po krepšio prametame ar tritaškį būdami apylaisviai, o jie kitoje pusėje mums įmeta. Jei ne tai, tai praktiškai būtų vieno metimo rungtynės.

Buvo normali mūsų reakcija po to pirmo sutriuškinimo. Pirmose rungtynėse neturėjome jokių šansų, tai šiandien išėjome su visai kitokiu užsidegimu“, – teigė L. Birutis.

Trečiasis Katalonijos ir Kauno atstovų susitikimas vyks kitą trečiadienį, gegužės 3 d., Nemuno saloje.

Jei prireiks ketvirtų rungtynių, jos „Žalgirio“ arenoje bus žaidžiamos gegužės 5 d., o penktosioms gegužės 9 d. ekipos vėl grįžtų į Katalonijos sostinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją