Eurolygos nuostatuose pažeidimai skirstomi į sunkius ir nedidelius.

Už sunkius pažeidimus (remiantis 30.1 straipsniu) žaidėjui gali būti skirta nuo 30 tūkst. iki 280 tūkst. eurų bauda bei diskvalifikacija Eurolygos turnyre nuo vienerių iki ketverių metų ar visam laikui.

Likus žaisti 1 minutę ir 40 sekundžių S. Lllullas grubiai prasižengė prieš kamuolį kontroliavusį Keviną Punterį, šie krepšininkai kibo vienas kitam į atlapus, po akimirkos susirėmė visas būrys žaidėjų.

Po muštynių paaiškėjo, jog D. Exumas patyrė kojos traumą. Krepšininkas areną paliko su medikų pagalba.

Teisėjai iš pradžių kurį laiką vertino, kurie žaidėjai turėtų būti diskvalifikuojami, o galiausiai nuspręsta nutraukti rungtynes apskritai.

„Partizan“ laimėjo 95:80 (31:21, 20:16, 24:25, 20:18). Rungtynių protokole rašoma, kad diskvalifikacijos už muštynes skirtos net 21 krepšininkui.

Po dviejų pergalių išvykoje „Partizan“ pirmauja serijoje 2:0 ir turės galimybę ją užbaigti namuose bei pirmą kartą nuo 2010 m. sugrįžti į finalo ketvertą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją