Likus žaisti 1 minutę ir 40 sekundžių S. Lllullas grubiai prasižengė prieš kamuolį kontroliavusį Keviną Punterį, šie krepšininkai kibo vienas kitam į atlapus, po akimirkos susirėmė visas būrys žaidėjų.

Po nakties S. Llullas „Twitteryje“ viešai atsiprašė krepšinio bendruomenės.

„Tai, kas įvyko praėjusią naktį, niekada neturėjo nutikti krepšinio aikštelėje. Prisiimu atsakomybę už tai, už tą šiurkščią pražangą, kuri sukėlė visą incidentą. Atsiprašau visų krepšinio sirgalių“, – rašė „Real“ gynėjas.

Sergio Llullas

Penktadienį dieną „Instagram'e“ prabilo ypač aktyviai į konfliktą įsivėlęs ir pasižymėjęs Guerschonas Yabusele.

„Real“ aukštaūgis krepšinio aikštelėje demonstravo neregėtus imtynių veiksmus: pačiupęs Dante Exumą bloškė jį ant parketo ir ant jo užkrito.

„Labai apgailestauju dėl savo elgesio praėjusio vakaro rungtynėse. Krepšinis man visada buvo sporto ir pagarbos vieta. Nuoširdžiai atsiprašau „Partizan“ klubo, su kuriuo visada palaikėme puikius santykius, Dante Exumo ir jo šeimos, savo komandos draugų, klubo ir visų sirgalių“, – „Instagram“ socialiniame tinkle atsiprašinėjo G. Yabusele.


Po muštynių paaiškėjo, jog D. Exumas patyrė kojos traumą. Krepšininkas areną paliko su medikų pagalba.

Teisėjai iš pradžių kurį laiką vertino, kurie žaidėjai turėtų būti diskvalifikuojami, o galiausiai nuspręsta nutraukti rungtynes apskritai.

Partizan ir Real muštynės

„Partizan“ laimėjo 95:80 (31:21, 20:16, 24:25, 20:18). Rungtynių protokole rašoma, kad diskvalifikacijos už muštynes skirtos net 21 krepšininkui.

Po dviejų pergalių išvykoje „Partizan“ pirmauja serijoje 2:0 ir turės galimybę ją užbaigti namuose bei pirmą kartą nuo 2010 m. sugrįžti į finalo ketvertą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)