Antrosiose ketvirtfinalio serijos rungtynėse svečiuose Belgrado „Partizan“ dominavo viso susitikimo metu, o „Real“ nervai priešpaskutinę minutę neišlaikė.

Likus žaisti 1 minutę ir 40 sekundžių Sergio Lllullas grubiai prasižengė prieš Keviną Punterį, šie krepšininkai kibo vienas kitam į atlapus, o tai išprovokavo masines abiejų komandų žaidėjų muštynes.

K. Punterį užsipuolė Gabrielis Deckas, o krepšinio aikštelėje neregėtus imtynių veiksmus demonstravo Dante Exumą į parketą bloškęs ir ant jo užkritęs Guerschonas Yabusele.

Tuomet K. Punteris smogė į veidą Džananui Musai, netrukus tą patį D. Musą ant parketo parbloškė Mathiasas Lessortas.

Aktyviai konflikte dalyvavo beveik visi abiejų komandų krepšininkai. Teisėjai iš pradžių kurį laiką vertino, kurie žaidėjai turėtų būti diskvalifikuojami, o galiausiai nuspręsta nutraukti rungtynes apskritai.

„Partizan“ laimėjo 95:80 (31:21, 20:16, 24:25, 20:18). Rungtynių protokole rašoma, kad diskvalifikacijos už muštynes skirtos net 21 krepšininkui.

Ant parketo parblokštas D. Exumas patyrė kojos traumą ir aikštę paliko su medikų pagalba. Pasak trenerio Željko Obradovičiaus, australas patyrė rimtą sveikatos sužalojimą.

Serijoje iki trijų pergalių Ž. Obradovičiaus auklėtiniai pirmauja 2-0. Kitas rungtynes jie žais namuose ir ten jie gali iškovoti bilietą į Eurolygos finalo ketvertą Kaune.

„Real“: Rudy Fernandezas ir Mario Hezonja po 16, Džananas Musa 13, Vincentas Poirier 12 (7 atk. kam.), Gabrielis Deckas 8 (7 atk. kam.).

„Partizan“: Dante Exumas 19, Jamesas Nunnally 16, Zachas LeDay 15, Kevinas Punteris 14 (4/6 trit.), Mathiasas Lessortas 10 (9 atk. kam.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)