„Nėra ką šnekėti apie puolimą, daug gerų metimų prametėme. Bet su gynyba tai yra tragedija, turbūt baisiausios rungtynės per mano trejus metus „Ryte“. Žaidėjų reikia klausti, kodėl taip nutiko, mes nusprendėme kažkodėl pailsėti. Turėjome laisvą dieną užvakar, turėsime laisvą dieną rytoj, o nusprendėme pailsėti rungtynių dieną. Labai nuviliantis pasirodymas“, – kalbėjo G. Žibėnas.

Vilniečiai rungtyniavo devyniese. Gytis Radzevičius, Marcusas Fosteris, Justinas Gorhamas ir Elvaras Fridrikssonas žaidė daugiau nei po 26 minutes.

Tomas Lekūnas ant parketo praleido vos kiek daugiau nei dvi minutes. Per šias minutes G. Žibėnas pamatė pakankamai.

„Pamačiau daug labai. Žaidėjai turi suprasti savo rolę. Mes negalime tokių rungtynių žaisti su pagrindiniais žaidėjais po 32 minutes. Suolo žaidėjai turi suprasti savo rolę, kaip turi įeiti į rungtynes. Deja, mes to nesuprantame. Labai neramina toks pasirodymas tokiu sezono metu“, – kalbėjo strategas.

Rezultatyviausiai „Ryto“ gretose žaidė naujokai Justinas Gorhamas ir Jaime Echenique, pelnę po 17 taškų, tačiau jie G. Žibėno taip pat nesužavėjo.

„Kažkas pataikė, kažkas nepataikė, bet mes žaidžiame su 17 klaidų... Echenique šiandien labai pjovė baravyką. Kaip ir visa komanda, viską priešingai darė gynyboje nei buvome pasiruošę. Šiandien man buvo labai sunku prisibelsti iki žaidėjų.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją