L. Lelevičius šį sezoną žaidė Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) ir su Kauno „Žalgirio“ dubleriais tapo pirmenybių čempionu.

Labiausiai patobulėjusiu lygos krepšininku išrinktas 19 metų 201 cm ūgio kaunietis per rungtynes vidutiniškai rinko po 15 taškų ir 3,7 atkovoto kamuolio.

M. Rubštavičius šį sezoną gindamas Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ garbę „Betsafe-LKL“ čempionate per susitikimą vidutiniškai renka po 7,3 taško ir po 1,9 atkovoto kamuolio.

20 metų 198 cm ūgio panevėžietis Europos taurėje šį sezoną vidutiniškai mesdavo po 4,4 taško ir atkovodavo po 1,5 atšokusio kamuolio.

Ą. Tubelis apie planus dalyvauti NBA naujokų biržoje atskleidė jau anksčiau. 21 metų 211 cm ūgio vilnietis baigė trečią sezoną Arizonos universitete. Gindamas „Wildcats“ garbę NCAA pirmentybėse jis per rungtynes vidutiniškai rinko po 19,8 taško ir 9,1 atkovoto kamuolio.

Naujausios NBA naujokų biržos prognozės šaukimą prognozuoja tik Ą. Tubeliui, kuris šiemet buvo išrinktas į antrąjį simbolinį NCAA geriausių žaidėjų penketą.

NBA naujokų birža vyks birželio 22 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją