Prieš pradedant ketvirtfinalio seriją su „FC Barcelona“ klubu, „Žalgiris TV“ pristato dokumentinio filmo „We‘re Back“ anonsą, kuriame kviečia trumpai nusikelti į pergalę iškovojusios komandos rūbinę.

Dokumentinį filmą „We‘re Back“ jau dabar gali pamatyti visi „Žalgiris Insider“ prenumeratoriai. Rungtynių su „FC Barcelona“ dieną filmo premjera įvyks ir „Žalgirio“ YouTube kanale.

Iškart po rezultatu 83:80 laimėto susitikimo Ignas Brazdeikis žalgiriečių rūbinėje Miunchene stebėjosi Luko Lekavičiaus, sumetusio lemiamus susitikimo metimus, nervų tvirtumu.

„Kai jis stojo mesti baudų, mačiau, kad jis visiškai nerodo emocijų. Visiškai be nervų! Atrodė, kad jis net nežino, kaip nervintis. Tiesiog meta!“, – komandos draugams sakė Iggy.

Iškart po susitikimo „Žalgirio“ žaidėjai sumanė vandenyje išmaudyti pirmą kartą karjeroje į Eurolygos atkrintamąsias patekusį Kazį Maksvytį.

„Rūbinėje Isaiah ir kitiems pasakiau, kad pasiimtume vandens ir atšvęstume truputį. Ištaškykime visą rūbinę! Treneris pasakė kalbą. Kai tik jis baigė kalbėti, visi pašėlome. Buvo labai smagu, buvo daug emocijų ir mes tuo mėgavomės“, – tikino I.Brazdeikis.

Kol žalgiriečiai laukė progos išmaudyti trenerį, kalbą krepšininkams sakęs K.Maksvytis juokavo žiūrėdamas į I.Brazdeikį.

„Rungtynės buvo prastos kokybės, bet ačiū Dievui, kad laimėjome. Iggy, įsivaizduok, kas būtų buvę, jeigu būtum pralaimėjęs?“, – šypsojosi treneris.

„Ką pralaimėčiau?“, – akimirką sutrikęs atsakė I.Brazdeikis.

„Kalbam apie tas dvi klaidas rungtynių pabaigoje“, – teigė K.Maksvytis.

„O, žmogau, nežinau, ar būčiau gyvas kitą dieną“, – tikino krepšininkas.

Viso dokumentinio filmo „We‘re Back“ metu pristatomi žalgiriečių kelionės į Miucheną užkulisiai ir parodomi sirgaliams dar nematyti kadrai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją