Ketvirtfinalio etape žalgiriečiai susitiks su Barselonos „FC Barcelona“ ekipa, o trečiasis serijos mačas bus žaidžiamas Kaune gegužės 3 d.

Praėjusią savaitę daugkartiniams Lietuvos čempionams užsitikrinus vietą Eurolygos atkrintamosiose varžybose ir pradėjus bilietų prekybą, didžioji dalis bilietų buvo išgraibstyta vos per pusantros valandos. Sezono abonementų savininkai taip pat galėjo pasinaudoti ilgiau trukusia galimybe įsigyti bilietus į rezervuotas vietas „Žalgirio“ arenoje.

Dalis pastarųjų bilietų sugrįžta į viešą prekybą. Vienu pirkimu galima įsigyti ne daugiau nei 6 bilietus.

Išskirtiniu pasiūlymu gali pasinaudoti ir „Žalgirio ekspresu“ į Eurolygos rungtynes atvykstantys sirgaliai. Bendradarbiaujant su Kauno „Žalgirio“ partnere UAB „Kautra“ prekyboje pasirodė riboto kiekio specialus paketas – autobuso bilietas + rungtynių bilietas 312–313 sektoriuje. „Žalgirio ekspresas“ visą sezoną sirgalius veža iš devynių miestų: Vilniaus, Vievio, Elektrėnų, Žiežmarių, Alytaus, Prienų, Druskininkų, Vilkaviškio ir Marijampolės.

Dar 100 bilietų atsirado ir 340–341 sektoriuose, kuriuose vietos buvo rezervuotos „FC Barcelona“ sirgaliams, tačiau varžovų klubas informavo, kad jie šių bilietų neįsigys.

Eurolygos ketvirtfinalio serija vyks iki 3 pergalių. Reguliariajame sezone antrąją vietą užėmę „FC Barcelona“ krepšininkai pirmąsias dvejas rungtynes žais namų aikštelėje – balandžio 26 ir 28 dienomis. Šių rungtynių tiesiogines transliacijas bus galima nemokamai stebėti „Žalgirio“ arenoje.

Į Kauną Eurolygos atkrintamosios varžybos atkeliaus gegužės 3 dieną. Jei prireiks ketvirtų rungtynių, jos „Žalgirio“ arenoje bus žaidžiamos gegužės 5 d.

Visi trečiųjų ketvirtfinalio rungtynių žiūrovai dovanų gaus specialius „Žalgirio“ marškinėlius. Šį kartą visa „Žalgirio“ arena bus nudažyta žalia ir balta spalvomis, o prie šios „Žalgirio“ iniciatyvos prisideda ir komandos partneriai naujos kartos televizija „Go3“ bei „Švyturys nealkoholinis“.

Kauno „Žalgirio“ klubas taip pat siūlo galimybę keliauti užsakomuoju skrydžiu kartu su komanda ir palaikyti žalgiriečius Barselonoje. Informacija apie bilietų įsigijimą čia.