Kalbėdamas su „Jijantes“, už krepšinio sekciją atsakingas „Barcelona“ direktorių tarybos narys Josepas Cubellsas nusprendė neapeiti užuolankomis klausimo apie Š. Jasikevičių.

„Norėtųsi, kad jis pasiliktų – mes manome, kad tai yra treneris, su kuriuo turėtų būti siejama „Barcos“ epocha“, – atsiliepė J. Cubellsas.

Barselonoje leidžiamo dienraščio „Sport“ šaltiniai taip pat teigia, jog Š. Jasikevičius šiuo metu yra regimas kaip pagrindinis kandidatas treniruoti komandą ir po to, kai ateinančią vasarą baigs galioti jo dabartinė sutartis.

Anksčiau Ispanijos žiniasklaidoje šia tema buvo ir kitokių pasvarstymų – ypač po nesėkmingai susiklosčiusio Karaliaus taurės turnyro. Kalbėta apie galimą dabar Sankt Peterburgo „Zenit“ (Rusija) vadovaujančio Xavi Pascualio sugrįžimą, linksniuota ir Las Palmaso „Gran Canaria“ vairininko iš Slovėnijos Jaka Lakovičiaus pavardė.

Vienu pagrindinių motyvų, esą verčiančių žvalgytis trenerių rinkoje, minėtas finansinių nepriteklių spaudžiamo klubo noras taupyti.

Primename, kad „Barcelona“ strategu Š. Jasikevičius tapo 2020-aisiais palikęs „Žalgirį“.

Pirmajame savo sezone jis laimėjo Ispanijos čempionatą ir Karaliaus taurę, antrajame – tik pastarąją. Abu sykius „Barcelona“ žaidė ir Eurolygos finalo ketverte.

Ketvirtfinalio serija iki trijų pergalių su žalgiriečiais startuoja kitą trečiadienį Barselonoje.

Eurolygos atkrintamųjų tvarkaraštis, "Žalgiris" - "Barcelona"
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją