Šį sezoną „Panathinaikos“ ekipa Eurolygoje liko priešpaskutinė – septyniolikta. Itin prastą sezoną pabaigė ir sankcijos – dėl finansinių pažeidimų Eurolyga atėmė iš graikų du laimėjimus, todėl jie liko su 9 pergalėmis ir 23 pralaimėjimais.

Prieš sezoną Atėnų klubo vyriausiuoju treneriu buvo paskirtas M. Raznatovičiaus klientas Dejanas Radonjičius, tačiau vasarį serbas buvo atleistas. Į pergales „Panathinaikos“ neatvedęs treneris, pasak agento, buvo pasmerktas dar sezonui neprasidėjus.

„Dejanas pradėjo lipdyti komandą, bet daugeliui jo norėtų žaidėjų nebuvo pinigų. Tuomet aš jiems siūliau Filipo Petruševo kandidatūrą, bet jie juokavo sakydami „kas tas Petruševas?“ Komanda buvo surinkta visiškai kitokia negu buvo susitarta“, – tinklalapiui SDNA sakė M. Raznatovičius.

Krepšinio agentas iškėlė klausimą, kam Atėnų ekipai reikalingi Marius Grigonis ir Artūras Gudaitis, kurie šį sezoną Eurolygoje atitinkmai turėjo 8,1 taško ir 7,5 taško vidurkius.

Marius Grigonis, Artūras Gudaitis ("Panathinaikos" nuotr.)

„Šioje komandoje turėjo žaisti bent du-trys tvirti jugoslavai, kurie galėtų gintis. Tačiau ką pamatėme vietoje to? Kodėl „Panathinaikos“ pasamdė krūvą amerikiečių ir du labai minkštus lietuvius? Sezonas buvo nulemtas dar vasarą“, – kalbėjo M. Raznatovičius.

Anot krepšinio agento, „Panathinaikos“ sezonas būtų susiklostęs visiškai kitaip, jei D. Radonjičius būtų galėjęs žaidėjus išsirinkti pats.

„Aš atsiradau juodajame „Panathinaikos“ sąraše, kai komandą paliko Nemanja Nedovičius. Vėliau padėjau jiems įsigyti Dwayne'ą Baconą, bet jau tada pasakiau Dejanui, kad vilties išgyventi Atėnuose jam nėra. Buvo tik laiko klausimas.

Daug kas sako, kad jo bloga anglų kalba, tačiau su savo žiniomis jis laimėjo visus savo karjero titulus. Atėnuose klubo vadovybė Dejanui tiesiog neleido būti savimi“, – sakė M. Raznatovičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją