Jonavos komanda lieka šeštoje turnyro lentelės vietoje ir artėja prie Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ (16-11). Tuo tarpu „Gargždai“ apsisunkino padėtį, norint dar aplenkti Pasvalio „Pieno žvaigždes“ (7-20), kurios yra dešimtoje vietoje.

Iki mačo pabaigos likus pusantros minutės V.Šeškus paliko areną dėl dviejų techninių pražangų.

„Gargždų“ ekipa geriau pradėjo rungtynes (8:3), o jonaviškiai per pusę ketvirčio pelnė vos tris taškus. Galiausiai taškų badą nutraukė iš toli pataikęs Martinas Laksa, o Jeffery Garrettas ir Dovis Bičkauskis įvedė lygybę – 10:10. „CBet“ buvo trumpam išsiveržusi į priekį, bet jau antrojo kėlinio pradžioje svečiai vėl ėmė tolti – 19:14. Po dviejų pirmų nerezultatyvių kėlinių „Gargždai“ pirmavo 31:24.

Jonavos ekipos puolimas po pertraukos toliau strigo, tad tuo naudojosi „Gargždai“. Nepadėjo nei minutės pertraukėlė, kurios prašė Virginijus Šeškus, kadangi svečiai kontroliavo rungtynes 42:26. Duobėje atsidūrę šeimininkai ėmė iš jos kapstytis. Edvinas Šeškus, Martinas Laksa ir Glynnas Watsonas smeigė po tritaškį (35:44), o nors Joshua Newkirkas gaivino svečių puolimą, Jonavos komanda toliau artėjo – 42:50.

Jau ketvirtojo kėlinio pradžioje skirtumas liko vos minimalus (49:50), o galiausiai ėmė tvyroti lygybė – 51:51. Aistros kaito, technines pražangas užsidirbo V.Šeškus ir G.Huskičius, bet savo šansus pridėti po tašką svečiai švaistė. J.Garrettas po ilgos pertraukos persvėrė rezultatą, dar svarbų metimą pridėjo ir G.Watsonas – 63:59.

Po A.Urbono tritaškio greitai antrąją techninę pražangą užsidirbo V.Šeškus, o J.Newkirkas lygino rezultatą – 65:65. G.Watsonas, likus 3 sekundėms, parodė šaltus nervus – būtent jo metimas tapo lemiamu ir išplėšė pergalę „CBet“.

„CBet“: Jeffery Garrettas 17 (10 atk. kam.), Edvinas Šeškus (2/9 trit., 6 atk. kam.) ir Martinas Laksa (2/6 trit.) – po 12, Glynnas Watsonas 11 (5 rez. perd.), Aurimas Majauskas 6.

„Gargždai“: Joshua Newkirkas 26 (6 kld.), Giedrius Staniulis 14 (8 atk. kam.), Jylanas Washingtonas 9 (8 atk. kam.), Aurimas Urbonas 7 (5 rez. perd.).

Strategų komentarai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją