Barselonoje vykusias rungtynes geriau pradėjo svečiai iš Madrido, po pirmojo kėlinio turėję 7 taškų pranašumą (24:17). Tačiau antrame kėlinyje „Barcelona“ įjungė aukštesnę pavarą ir įpusėjus rungtynėms jau pirmavo 47:46.

Puikiai puolime žaidę šeimininkai nemažino apsukų ir po pertraukos. Trečiame kėlinyje Š. Jasikevčiaus auklėtiniai į „Real“ krepšį įmetė net 31 tašką ir prieš ketvirtą kėlinį savo persvarą padidino iki 15 taškų (78:63).


Nors ketvirtame kėlinyje „Karališkasis“ klubas buvo sumažinęs atsilikimą iki 4 taškų (74:78), bet šeimininkai atsakė spurtu 11:0 ir daugiau šansų varžovams nesuteikė.


Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose rungtyniavo 23 taškus per 29 minutes surinkęs Nikola Mirotičius, 18 taškų pridėjo Tomašas Satoransky, 14 – Nicolasas Laprovittola. Abu krepšininkai taip pat atliko po 8 rezultatyvius perdavimus.

Rokas Jokubaitis šioms rungtynėms nebuvo registruotas.

Madrido „Real“ gretose išsiskyrė 24 taškus pelnęs Džananas Musa, 19 taškų įmetė Guerschonas Yabusele.

Po šios pergalės Ispanijos čempionate „Barca“ pavijo Vitorijos „Baskonia“ ekipą, o „Real“ žengia trečioje pozicijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)