Šeštadienio ryto duomenimis, praktiškai visi bilietai į gegužės 3 dieną numatytas trečiąsias ketvirtfinalio serijos tarp Kauno „Žalgirio“ ir „Barcelonos“ rungtynes buvo kaipmat iššluoti – teliko tik pora pavienių.

Vienu pirkimu buvo galima įsigyti ne daugiau nei 6 bilietus. Jų kainą svyravo nuo 74 iki 339 eurų.

Visi trečiųjų ketvirtfinalio rungtynių žiūrovai dovanų gaus specialius „Žalgirio“ marškinėlius. Šį kartą visa „Žalgirio“ arena bus nudažyta žalia ir balta spalvomis.

Intriguojanti serija iki trijų pergalių startuos jau po 11 dienų, balandžio 26-ąją „Palau Blaugrana“ arenoje. Antrasis susitikimas balandžio 28 d. taip pat vyks Katalonijos sostinėje, o trečiasis gegužės 3 d. – Nemuno saloje.

Jei prireiks ketvirtų rungtynių, jos Kaune bus žaidžiamos gegužės 5 d., o penktosios vėl vyktų Barselonoje.

Primename, kad nors prieš turnyro pradžią „Barca“ buvo laikyta viena pagrindinių favoričių triumfuoti, o „Žalgiriui“ klijuota autsaiderio etiketė, abu klubai tarpusavio akistatose pasidalino po pergalę namuose – 73:72 Kaune ir 93:74 Barselonoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją