Į ketvirtfinalio rungtynes „Žalgirio“ arenoje jau prasidėjo bilietų prekyba. Vienu pirkimu galima įsigyti ne daugiau nei 6 bilietus, praneša „Žalgirio“ klubas.

Eurolygos ketvirtfinalio serija vyks iki 3 pergalių. Reguliariajame sezone antrąją vietą užėmę „FC Barcelona“ krepšininkai pirmąsias dvejas rungtynes žais namų aikštelėje – balandžio 26 ir 28 dienomis.

Į „Žalgirio“ areną Eurolygos atkrintamosios varžybos atkeliaus gegužės 3 dieną. Jei prireiks ketvirtų rungtynių, jos Kaune bus žaidžiamos gegužės 5 d.

Visi trečiųjų ketvirtfinalio rungtynių žiūrovai dovanų gaus specialius „Žalgirio“ marškinėlius. Šį kartą visa „Žalgirio“ arena bus nudažyta žalia ir balta spalvomis, o prie šios „Žalgirio“ iniciatyvos prisideda ir komandos partneriai naujos kartos televizija „Go3“ bei „Švyturys nealkoholinis“.

Į ketvirtfinalio serijos trečiąsias rungtynes 2022–2023 m. sezono abonementų turėtojų vietos yra rezervuotos iki pirmadienio, balandžio 17 d., 20 val., o vėliau neįsigytos vietos automatiškai grįš į viešą prekybą.

Įsigyti bilietus galima prisijungus prie savo paskyros bilietų pardavimo svetainėje arba pirmadienį atvykus į „Žalgirio“ arenos kasą (darbo laikas 8.00–20.00 val.) ir pateikus galiojančią abonemento kortelę. Per Eurolygos ketvirtfinalio rungtynes abonemento kortelė neveiks ir apsaugai bus privaloma pateikti įsigytą bilietą.

Sezono abonementus turintiems „Žalgirio“ Garbės Klubo nariams vietos bus rezervuotos. Neturintiems abonemento, vietos bus rezervuotos 114–115 sektoriuje. Bilietus į rezervuotas vietas galima įsigyti tik susisiekiant klubas@zalgiris.lt, bilietai@zalgiris.lt arba „Žalgirio“ arenos kasoje iki balandžio 17 d. 20 val. Vėliau neįsigytos vietos grįš į viešą prekybą.

„Žalgirio ekspreso“ bilietų ir paketų prekyba prasidės ateinančią savaitę, kuomet paaiškės tiksli rungtynių data ir laikas. „Žalgirio ekspreso“ bilietus ir paketus bus galima įsigyti Alytaus, Vilkaviškio, Prienų autobusų stočių kasose, Druskininkų Infotaške (Turgaus stotelė, M.K.Čiurlionio g.) bei internetu.

TAISYKLĖS:

  • Prie kiekvieno bilieto pridedamas 1 Eur administravimo mokestis.
  • Vienu pirkimu galima įsigyti ne daugiau nei 6 bilietus.
  • Vaikai iki 6 m. yra įleidžiami nemokamai, neužimant papildomos vietos.
  • Įmonės bilietus gali įsigyti „Žalgirio“ arenos kasoje (jos darbo metu pirmadienį 8.00–20.00 val.) arba internetu ir nė vėliau kaip iki balandžio 30 d. užsisakyti PVM sąskaitą faktūrą el. paštu: bilietai@zalgiris.lt.
  • Jei pirkimo metu kilo nesklandumų – prašome kreiptis el. paštu bilietai@zalgiris.lt iki balandžio 30 d. Prašymai dėl kompensacijų priimami iki gegužės 5 d.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją