„Lietkabelis“ baigė savo pasirodymą antrame pagal pajėgumą Senojo žemyno turnyre, nors paskutinėmis dvikovos akimirkomis vos nesukūrė stebuklo.

Likus 5 sekundėms po Aamiro Simmso baudų metimų Paryžiaus klubas pirmavo 98:94.

„Lietkabelio“ atakos metu Željko Šakičius iš vidurio aikštės smeigė tritaškį, maža to, gynėjas prašė arbitrų pražangos. Jis bei visa „Lietkabelio“ komanda buvo įsitikinusi, kad tritaškis pataikytas su pražanga bei prašė arbitrų peržiūrėti paskutinį metimą.

Teisėjai nesileido į kalbas ir fiksavo „Lietkabelio“ nesėkmę 97:98.

Po rungtynių rūbinėje „Lietkabelio“ kapitonas turėjo savo nuomonę apie paskutinį epizodą.

„Kaip tas paskutinis metimas? Visiems arenoje atrodė vienodai. Niekas nesitikėjo, kad įkris. Tai labiau bauda, nei ne bauda metant tokį metimą. Tačiau jau šaukštai po pietų.

Prieš rungtynes daug kalbėjome, ruošėmės, tačiau nesėkmės priežastys – tai neatkovoti kamuoliai ir prasta gynyba. Varžovai žaidė taip, kaip ir tikėjomės. Galbūt per daug įsivėlėme į tas taškų lenktynes, kuriose Paryžiaus ekipa pranašumų turi daugiau už mus.

Iš esmės likau patenkintas komanda. Labai smagią atmosferą užkūrė sirgaliai. Geras krepšinio vakaras su liūdna pabaiga. Manau, turėjome gerą sezoną Europoje“, – tvirtino ekipos kapitonas.

Namų aikštelės pranašumą panevėžiečiai užsitikrino finišuodami ketvirtoje A grupės vietoje, o Paryžiaus ekipa savo ruožtu B grupėje liko penkta. Tai buvo pirmoji „7bet-Lietkabelio“ ir „Paris Basketball“ akistata.

Prieš pat susitikimą „Lietkabelis“ pranešė, jog ekipai dėl traumos nepadės Gediminas Orelikas.

Paryžiaus klubo ketvirtfinalyje lauks Badalonos „Joventut“ ir Londono „Lions“ poros laimėtojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją