Į pergalę ukrainiečius vedė 4 iš 6 tolimų metimų pataikęs ir iš viso 21 tašką surinkęs Ilja Sidorovas.

D.J. Stephensas pridėjo 15 taškų ir 9 atkovotus kamuolius, Ondrejus Balvinas ir Gianis Clavellis – po 14 taškų, o buvęs „Šiaulių“ legionierius Issufas Sanonas – 13 taškų.

Vokiečių neišgelbėjo po 19 taškų surinkę Harrisonas Cleary bei Yoeli Childsas. Pastarasis dar sugriebė 12 atšokusių kamuolių.

„Prometej“, kurio trenerių štabe dirba lietuvis Mantas Šernius, reguliariajame sezone laimėjo A grupės varžybas (14/4), o „Towers“ B grupėje buvo aštunti (6/12).

Ketvirtfinalyje Ukrainos atstovai susirems su puolėjo iš Lietuvos Arnoldo Kulbokos atstovaujamu Patrų „Promitheas“ (Graikija) arba Burgo JL (Prancūzija).

Mačui Rygoje (Latvija), kur dėl Rusijos invazijos į Ukrainą namų susitikimus žaidžia „Prometej“, teisėjavusioje arbitrų brigadoje dirbo ir lietuvis Artūras Šukys.

Primename, kad Panevėžio „Lietkabelis“ trečiadienį, nuo 19 val., namuose stos į žūtbūtinę kovą su „Paris“ (Prancūzija) krepšininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją