Tai buvo pirmoji prieniškių pergalė prieš lygos naujokus ir pagrindinius konkurentus dėl išlikimo aukščiausiame divizione po dviejų nesėkmių ankstesniuose tarpusavio mačuose.

Šeimininkai pirmavo nuo pirmo ketvirčio ir vėliau augino savo persvarą, kuri daugiausiai buvo pasiekusi 21 tašką.

Baigiantis trečiam kėliniui „Gargždai“ grįžo į kovą po Ernesto Jonkaus tolimo šūvio su varžovo pražanga ir „Labas Gas“ gynėjo Domanto Vilio patirtos čiurnos traumos.

Netrukus iš Mariaus Kiltinavičiaus auklėtinių pranašumo beliko 5 taškai. Vis dėlto prieniškiai sureagavo ir čia pat atkūrė dviženklį skirtumą.

Paradoksalu, tačiau tai buvo pirmoji jų pergalė namuose šiame LKL sezone.

Rezultatyviausias ir naudingiausias „Labas Gas“ gretose buvo dvigubą dublį surinkęs Kyanas Andersonas. Amerikietis prie 19 taškų pridėjo 12 rezultatyvių perdavimų ir 4 perimtus kamuolius.

„Gargždų“ gretose išsiskyrė taip pat dvigubą dublį fiksavęs Isiah Osborne'as. Kanadietis žaisdamas prieš buvusią savo ekipą pelnė 24 taškus ir atkovojo 12 kamuolių.

„Labas Gas“: Kyanas Andersonas 17, Tauras Jogėla 15, Karolis Giedraitis ir Darius Tarvydas – po 13, Jordanas Williamsas 11, Justinas Jogminas 8;

„Gargždai“: Isiah Osborne'as 24, Šarūnas Beniušis ir Marius Runkauskas – po 15, Jylanas Washingtonas 8, Ernestas Jonkus 6.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją