Svečiai pirmoje mačo dalyje ir patys atsiliko 10 taškų skirtumu, ir perėmę iniciatyvą nutolo analogišku atstumu.

Trečiame kėlinyje vienu metu „Partizan“ persvara buvo pasiekusi 15 taškų.

„Monaco“ sugebėjo grįžti į artimą kovą paskutiniame ketvirtyje, kai komandą puolime tempė Elie Okobo ir Donatas Motiejūnas. Po lietuvio tritaškio likus žaisti 4 min. Željko Obradovičiui teko kviesti auklėtinius pasitarimui – jo bendapavardžio Sašos treniruojama komanda jau buvo priekyje 76:75.

Rezultatas ėmė svyruoti tai vienos, tai kitos ekipos naudai, kol lemtingą klaidą padarė kamuolį į užribį nušveitęs Mike’as Jamesas, o Kevinas Punteris kitoje aikštės pusėje šaltakraujiškai smeigė tritaškį.

D. Motiejūnas šeimininkų gretose ant parketo prakaitą liejo 17 min. ir pelnė 10 taškų (3/5 dvitaškių, 1/2 tritaškių, 1/1 baudų), atkovojo 1 kamuolį, atliko po 1 rezultatyvų perdavimą ir bloką bei kartą suklydo.

Dvikovą Gastono Medecino sporto rūmuose stebėjo ir po svečių pergalės triumfavo Monte Karle gyvenantis geriausias planetos tenisininkas iš Serbijos Novakas Džokovičius, neseniai grįžęs į ATP reitingo viršūnę.


Iš ketvirtos vietos turnyro lentelėje nebepajudėsiantis „Monaco“ po savaitės paskutiniame ture aplankys nukarūnuotus Eurolygos čempionus Stambulo „Anadolu Efes“, o „Partizan“ priims Atėnų „Panathinaikos“.

„Monaco“: Elie Okobo 23, Alpha Diallo 11, Donatas Motiejūnas, Jordanas Loydas, Donta Hallas ir Mike‘as Jamesas – po 10 (6 rez. perd., 5 kl.);

„Partizan“: Zachas LeDay (13/14 baud.) ir Aleksa Avramovičius – po 22, Alenas Smailagičius ir Jamesas Nunnally – po 12.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)