Šeimininkai beveik tris kėlinius buvo priversti vaikytis varžovus, paskutiniajame jau patys turėjo nedidelę persvarą, bet prasidėjus paskutinei minutei Maodo Lo išlygino svarstykles.

Du Dwayne‘o Bacono metimai lemiamu metu skriejo pro šalį, o tas pats M. Lo baudų metimais suteikė vokiečiams pergalingą pranašumą, kurį vėliau analogišku būdu įtvirtino Yanni Wetzellis.

„Panathinaikos“ taip ir nepavyko atsikeršyti už žeminantį pralaimėjimą Berlyne 65:94 pirmajame rate.

Marius Grigonis graikų klubui per 26 min. sukaupė 15 taškų (2/2 dvitaškių, 1/4 tritaškių, 8/10 baudų), taip pat po 1 atkovotą kamuolį, rezultatyvų perdavimą ir klaidą.

Artūras Gudaitis žaidė 14 min. ir pelnė 8 taškus (3/4 dvitaškių, 2/3 baudų), blokavo du varžovų metimus, po sykį atkovojo ir prarado kamuolį.

Tai buvo Eurolygos atsisveikinimas su OAKA arena šiame sezone. Aukščiau 15-o laiptelio pakilti nebegalintys „Panathinaikos“ krepšininkai reguliarųjį sezoną po savaitės užbaigs maču su Belgrado „Partizan“.

Tuo metu ALBA jau nebebijos nusmukti į paskutinę vietą akistatoje su turnyro autsaideriu Vilerbano ASVEL.

„Panathinaikos“: Dwayne‘as Baconas 16 (1/6 trit.), Marius Grigonis 15, Georgios Papagiannis 13 (9 atk. kam.), Parisas Lee 12;

ALBA: Jaleenas Smithas 14 (5 rez. perd.), Maodo Lo 13, Johannesas Thiemannas 11, Yovelis Zoosmanas 10.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją