K. Evansas traumą gydosi nuo praėjusio sausio.

„Man viskas gerai, atlieku reabilitaciją. Ji vyksta pamažu, diena po dienos – neskubinu įvykių. Dar nutekės nemažai vandens, kol galėsiu grįžti ant parketo“, – sakė „Žalgirio“ lyderiu iškart tapęs žaidėjas.

Jis kol kas nesiryžta spėlioti, ar bus pasiruošęs pradėti kitą sezoną nuo pirmosios jo dienos.

„Labai myliu krepšinį, man sunku praleisti net vieną mačą, ką kalbėti apie tokį ilgą laiko tarpą. Bet esu kantrus“, – kalbėjo K. Evansas.

Įžaidėjas buvo paklaustas, kam atstovaus kitą sezoną. Atsakymas – paprastas, nors prieš kelis mėnesius buvo pasigirdę kalbų, jog susigrąžinti K. Evansą norėtų tas pats „Maccabi“.

„Šiuo metu planuoju dar vieną sezoną žaisti „Žalgiryje“. Jei klausiate manęs, aš nusiteikęs likti dar metams“, – patikino legionierius, kurio svajonėse – Eurolygos titulas ir kvietimas į NBA.

K. Evansas vis dar patenka į naudingiausių šio sezono Eurolygos žaidėjų penketą, kuriame užima paskutinę vietą (vid. 17,4 balo). Aukščiau rikiuojasi tik Saša Vezenkovas (Pirėjo „Olympiakos“), Mathiasas Lessortas (Belgrado „Partizan“), Willas Clyburnas (Stambulo „Anadolu Efes“) ir Nikola Mirotičius („Barcelona“).

Iki traumos 191 cm ūgio gynėjo statistika Eurolygoje siekė 15,9 taško, 3,2 atkovoto ir 1 perimtą kamuolį, 3,7 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo metu dėl vietos Eurolygos atkrintamosiose varžybose kartu su „Žalgiriu“ konkuruojanti Stambulo „Fenerbahče“ paskelbė pratęsusi sutartį dar dvejiems metams su buvusiu žalgiriečiu Nigeliu Hayesu-Davisu.

28-erių puolėjas į Turkijos didmiestį praėjusią vasarą atvyko iš „Barcelona“ stovyklos, o Kauno ekipai jis atstovavo 2019-2021 metais.

Šiame sezone jo vidurkiai Eurolygoje siekia 10,5 taško, 4,3 atkovoto ir 1,2 perimto kamuolio bei 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Išvakarėse amerikietis fiksavo savo rezultatyvumo rekordą, į Stambulo „Anadolu Efes“ krepšį sumetęs 26 taškus ir užsitarnavęs 32 naudingumo balus. „Fenerbahče“ turnyro lentelėje išliko virš „Žalgirio“, laimėjusi 103:86.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)