Rungtynių baigtis paaiškėjo daug anksčiau – „Anadolu Efes“ pralaimėjo „Fenerbahče“ ekipai 86:103 ir prarado bet kokius, net ir teorinius šansus pasiekti atkrintamąsias varžybas.

Visa dukart iš eilės Eurolygos čempionų neviltis išsiliejo likus žaisti 2,6 sek., kai „Anadolu Efes“ puolėjas Willas Clyburnas nubėgęs prie „Fenerbahče“ trenerio asistento Stefanos Dedas kone kibo šiam į atlapus.

Į konflikto sūkurį tuoj sugužėjo abiejų komandų žaidėjai ir personalas. Nors kumščiais niekas mojuoti nepradėjo, kibirkštys grasino įskelti atvirą ugnį. Galiausiai konfliktą pavyko užgesinti, o komandos draugų suvaldytas W. Clyburnas iš aikštės bėgte nubėgo į rūbines.


Eurolygos reguliariajame sezone „Anadolu Efes“ komandai liko sužaisti su „Monaco“, tačiau šios rungtynės jau nieko nebelems.

„Mes ne šiose rungtynėse netekome galimybės žaisti atkrintamosiose varžybose. Mes tiesiog per daug rungtynių pralaimėjome savo aikštėje, ypač žaisdami su komandomis, kurios jau yra eliminuotos. Turėjome daug problemų per visą sezoną. Mes įsirašėme į Europos krepšinio istoriją. Šį sezoną nutiko tai, kas nutiko. Tai krepšinis, tai sportas“, – reziumavo per spaudos konferenciją E. Atamanas.

„Noriu pasveikinti savo komandą ir kiekvieną žaidėją atskirai, įskaitant tuos, kurie šiandien neišbėgo į aikštę – jie atidavė savo visas jėgas treniruotėse, – kalbėjo „Fenerbahče“ strategas D. Itoudis. – Mes tikėjome savimi, net jei reikėjo įveikti daug kliūčių.“

Po tokio sudėtingo sezono „Anadolu Efes“ komandoje gali būti permainų. Apie tai spaudos konferencijoje buvo paklaustas ir E. Atamanas. Užkulisiuose kalbama, kad šiam sutartį yra pasiūliusi Atėnų „Panathinaikos“.

„Nenoriu kalbėti dabar apie sutartis. Artimiausiu metu bus daromu sprendimai „Anadolu Efes“ klube dėl trenerių ir žaidėjų. Netikėkite klaidingais gandais. Dabar bet kas gali siūlyti bet ką. Jokių susitarimų nėra, – kalbėjo 57-erių metų E. Atamanas. – Čia mes esame kaip šeima. Peržiūrėsime sezono nesėkmes. Visa kita – paskui. Šiuo metu dar niekas nebaigta.“

Vis dėlto treneris, neįvardindamas konkretaus klubo, patvirtino, kad pasiūlymų yra gavęs: „Šiuo metu gauname pasiūlymų tiek mes, tiek žaidėjai. Tai natūralus dalykas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją