Paskutinį ir pergalingą tašką rungtynėse nuo baudų metimų linijos pelnė Isaiah Tayloras, kuris iš viso žaidė 25 min. ir surinko 12 taškų, atkovojo 4 kamuolius, išdalino 3 rezultatyvius perdavimus.

Daugiau taškų pelnė tik Rolandas Šmitas.

Tiesa, metant pirmąjį baudos metimą iš dviejų amerikiečiui ranka sudrebėjo.

„Užgriuvo spaudimas, bet stengiausi išlikti ramus. Tai jau nebedaro įtakos mano žaidimui, pasitikėjimui savimi. Užtat puikiai girdėjau sirgalius, buvo linksma.

Tokiose situacijose esu buvęs jau daug kartų, tad išmokau nebesinervinti“, – nuotaiką lemiamu metu atsidūrus prie baudų metimų linijos apibūdino įžaidėjas.

– Po to komandai dar reikėjo apsiginti nuo paskutinio „Maccabi“ išpuolio. Kaip jis atrodė stebint nuo atsarginių suolo?

– Jie „tempė“ laiką ir siekė susikurti situaciją žaidimui vienas prieš vieną. Panašu, kad jie gavo, ko norėjo. Žinojome, kad Wade'as Baldwinas yra pavojingas atakuodamas iš vidutinio nuotolio, bet jis buvo priverstas mesti sudėtingą metimą – mūsų laimei, nepataikė.

– Kodėl pirmoje rungtynių dalyje 45 taškus pelnęs „Maccabi“ po pertraukos sukrapštė perpus mažiau?

– Iš pradžių buvo skylių mūsų gynyboje. Aš pats suklydau kelis kartus, mano komandos draugai – taip pat. O Jarellas Martinas yra puikus metikas ir tai patvirtino. Keliose pastarosiose rungtynėse mes kitaip gindavomės nuo priešininkų sunkiųjų krašto puolėjų, leisdami jiems atakuoti, taigi, reikėjo prisitaikyti. Tai ir padarėme po pertraukos.

– Kuris dėjimas į krepšį patiko labiau: Arno Butkevičiaus ar Kevarriuso Hayeso?

– Jei atvirai, nesitikėjau, kad Arnas tokioje situacijoje mėgins krauti kamuolį iš viršaus, maniau, bus tiesiog paprastas metimas. Beprotiška, tas epizodas tikrai suteikė energijos mums visiems. Lygiai kaip ir Kevarriusas. Manau, abu dėjimai buvo puikūs, bet Arnas praskriejo du ar tris varžovus.

– Kaip jaučiatės prieš paskutinį ir lemiamą reguliaraus sezono turą?

– Nežinau, ar kiti nervinasi, bet aš linksminuosi. Aikštėje visada šypsausi, nevertinu to pernelyg rimtai. Galų gale tai – krepšinis, kuriuo aš užsiimu jau seniai. Nesvarbu, kad laukia paskutinės rungtynės – įtampos man bus ne ką daugiau nei prieš pirmą sezono mačą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją