„Maccabi“ – karščiausia šiuo metu Eurolygos komanda, sugebėjusi pasiekti jau šešias pergales iš eilės. Likus sužaisti du turus reguliariajame sezone, penktą vietą turnyre užimanti Tel Avivo ekipa į Kauną atvyko dar neturėdama garantuoto kelialapio į atkrintamąsias, bet klubo puolėjas Bonzi Colsonas įsitikinęs, kad tai yra tik formalumas.

„Pastaruoju metu kiekvienos rungtynės mums turėjo didelę reikšmę, o Kaune taip pat laukia svarbi akistata, bet mes esame įkaitę, todėl viskas turėtų būti gerai. Žaisime puikio atmosferoje, šios rungtynės gerai paruoš mus atkrintamosioms varžyboms“, – sakė pirmojoje sezono tarpusavio akistatoje 16 taškų pelnęs B. Colsonas. Tuomet „Maccabi“ triumfavo 84:83.

Pastaruoju metu gerą formą demonstruoja ir buvęs žalgirietis Joshas Nebo. Į Kauną pirmą kartą grįžęs „Maccabi“ vidurio puolėjas atsiliepia apie „Žalgirį“ šiltais žodžiais.

„Man labai malonu sugrįžti į Kauną, pamatyti fanus ir kai kuriuos pažįstamus veidus. Mūsų čia laukia didelis iššūkis, varžovai yra gera komanda, kuri dabar labai gerai žaidžia. Bus sunku, privalome nenusileisti „Žalgiriui“ savo energija“, – sakė J. Nebo.

Energiją bei kovingumą akcentuoja ir „Maccabi“ vyriausiasis treneris Odedas Katashas.

„Šios rungtynės bus labai rimtas išbandymas. „Žalgiris“ demonstruoja gerą formą ir kovoja dėl atkrintamųjų, todėl mums bus sudėtinga. Svarbiausia bus neduoti varžovams lengvų taškų, kovoti dėl kamuolių puolime ir patiems primesti žaidimo kontrolę. Koncentruosimės į šiuos dalykus“, – kalbėjo O. Katashas.

„Namuose „Žalgiris“ žaidžia ypatingai gerai. Kai žaidžiama Kaune, tai tikrai yra viena geriausių Eurolygos komandų. Jie labai agresyvūs gynyboje, todėl privalėsime atsakyti ne mažesne agresija“, – pridūrė Tel Avivo ekipos vairininkas.

„Žalgiris“ namuose su „Maccabi“ ketvirtadienį pradės žaisti 20 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją