Pergalė 37 taškų skirtumu – didžiausia kauniečiams šiame sezone.

Veržtis į priekį Kazio Maksvyčio auklėtiniai ėmė antrame kėlinyje, o po pertraukos jau pabėgo intrigos nepaliekančiu atstumu.

Per visas rungtynes favoritai suklydo vos 5 kartus, o taškais pasižymėjo visi 11 mačui registruotų žaidėjų. Beje, visi jie sulaukė ir dviženklio žaidimo minučių skaičiaus.

Tuo metu „Labas Gas“ tritaškius metė tik 16 proc. taiklumu (4/25), atliko vos 7 rezultatyvius perdavimus ir kovą dėl atšokusių kamuolių pralaimėjo 27:43.

Prienų arenoje akis į akį stojo broliai Giedraičiai: tiek „Žalgirio“ maškinėlius vilkintis Dovydas, tiek „Labas Gas“ kapitonas Karolis pelnė po 6 taškus. Atžalų pasirodymą iš tribūnos sekė jų tėvas, taip pat buvęs krepšininkas Andrius Giedraitis.

Trečią kartą šiame sezone prieniškius nugalėję žalgiriečiai vertėsi be susirgusio Igno Brazdeikio.

Ketvirtadienį „Žalgiris“ žais žūtbūtines Eurolygos rungtynes namuose su Tel Avivo „Maccabi“ (Izraelis). Savo ruožtu, jau ir matematines viltis patekti į LKL atkrintamąsias varžybas praradusio „Labas Gas“ laukia kova dėl išlikimo aukščiausiame divizione.

„Labas Gas“: Justinas Jogminas 17 (8/9 dvit., 9 atk. kam.), Kyanas Andersonas 11, Darius Tarvydas 8, Tauras Jogėla 7, Karolis Giedraitis 6;

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją