Du su puse kėlinio vargę katalonai sulig šiuo laimėjimu užsitikrino namų sienų pranašumą ketvirtfinalio serijoje. Tuo santūriai po finalo sirenos pasidžiaugė ir treneris Šarūnas Jasikevičius, įvardijęs, kad tai buvo vienas komandos tikslų.

Sertačas Šanli sumetė 12, Nikola Mirotičius – 11, o Nikola Kaliničius – 10 taškų.

Nuo atsarginių suolo pakilęs Rokas Jokubaitis per 18 minučių sukaupė 2 taškus (1/5 dvitaškis), 4 atkovotus ir 1 perimtą kamuolį bei 5 rezultatyvius perdavimus.

Albatrosų gretose neatsirado nė vieno dviženklininko. Yannickas Wetzellis sukrapštė 9 taškus.

Įspūdingą formą demontruojantis Tel Avivo „Maccabi“ (19-13) klubas toliau stiprina savo pozicijas Eurolygoje.

Odedo Kattasho auklėtiniai savo aikštelėje 85:66 (29:21, 24:15, 13:20, 19:10) įveikė Milano „Olimpią“ (14-18), pasiekė jau šeštą pergalę iš eilės ir dar labiau priartėjo prie vietos atkrintamosiose.

Prieš porą dienų Izraelio atstovai net 111:80 nušlavė Bolonijos „Virtus“.

Romanas Sorkinas šeimininkams parūpino 18, Lorenzo Brownas – 17 (8 rez. perd.), o Wade'as Baldwinas – 15 taškų (6 rez. perd.).

Milaniečiams Shabazzas Napieras surinko 15, o Shavonas Shieldsas – 14 taškų.

Kitą penktadienį Tel Avivo kariauna viešės Kaune ir kausis su „Žalgiriu“ (16-15).

Pastarajam aplenkti „Maccabi“ turnyro lentelėje beliko tik teoriniai šansai – pačiam reikia laimėti visas trejerias likusias rungtynes (su „Valencia“ ir „Maccabi“ bei pas „Bayern“) ir sulaukti būsimųjų varžovų dviejų nesėkmių. Be dvikovos Kaune, Izraelio atstovams dar liko mūšis namuose su Madrido „Real“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją