I. Brazdeikis ne juokais supyko. Vaizdo įraše matyti, kaip minutės pertraukėlės metu žalgirietis kėlė balsą prieš T. Dimšą, galiausiai savo žodžius palydėjo mesdamas galimai suglamžytą servetėlę į komandos draugą.

Igno Brazdeikio paleista šiukšlė

„Aš niekada gyvenime nebuvau to patyręs. Maždaug dešimt sekundžių dešine akimi nieko nemačiau, šiek tiek išsigandau ir nesupratau, kas vyksta. Trumpam apakau, todėl ir susierzinau.

Taip jau nutinka, bet dabar yra juokinga. Viskas tarp mūsų yra gerai. Tiesiog jie pagavo tą akimirką, yra kaip yra“, – šypsojosi I. Brazdeikis.

Šiuo epizodu pasidalinta Eurolygos „Twitter“ bei „Žalgirio“ „Instagram“ paskyrose. Dalis internautų po šiuo vaizdo įrašu neslėpė nusivylimo I. Brazdeikio poelgiu.

„Nebūk stiklinis Ignai, tiesiog mėgaukis pergale“, – siūlė vienas komentatorių.

„Negražu tikrai. Nežinojau, kad jo toks charakteris“, – neslėpė nusivylimo vienas internautų.

„Dimša turbūt galvojo, kad yra vienas ant suolo“, – juokavo skaitytojas.

„Brazdeikiui futbolą gerai sektųsi žaisti“, – prognozavo vienas skaitytojų, turėdamas omeny kartais futbolininkų simuliuojamas traumas.

„Kokia dar akis? Juk jam į pakaušį pataikė?“, – I. Brazdeikio pasiteisinimu stebėjosi rungtynes stebėjęs aistruolis.

Nepanašu, kad šis epizodas turėjo įtakos I. Brazdeikio ir T. Dimšos santykiams.

Po pergalės abu krepšininkai neslėpė džiaugsmo dėl svarbaus taško.

Ignas Brazdeikis
Ignas Brazdeikis, Tomas Dimša

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)