Lygiai prasidėjusioje dvikovoje, kur Donatas Motiejūnas buvo pagrindinė grėsmė, iniciatyvą žalgiriečiai perėmė po spurto 8:0. Antrajame kėlinyje K. Maksvyčio auklėtiniams pavyko įgyti dviženklę persvarą – 34:24.

Pirmavo aikštės šeimininkai ir po didžiosios pertraukos, neleisdami varžovams priartėti daugiau nei per 5 taškus, o likus žaisti paskutinį kėlinį po Luko Lekavičiaus sėkmingos atkarpos ir Lauryno Biručio įspūdingo dėjimo iš viršaus įgijo net 12 taškų persvarą.

Paskutiniame kėlinyje atlaikę svečių iš Monako mėginimą kilti į šturmą žalgiriečiai užtikrintai triumfavo.


Žalgiris“: Ignas Brazdeikis 22 (17 naud.b.), Laurynas Birutis ir Arnas Butkevičius po 10, Isaiah Tayloras ir Tomas Dimša po 9, Kevarriusas Hayesas 7, Lukas lekavičius 5, Rolandas Šmitas 3, Achille Polonara ir Edgaras Ulanovas po 2.

Monaco“: Donatas Motiejūnas ir Jordanas Loydas po 13, Elie Okobo 10, Jaronas Blossomhame'as ir Alpha Diallo po 8, Donta Hallas ir Mike'as Jamesas po 6, Johnas Brownas 4, Chima Moneke 2.

"Žalgiris" - "Monaco" rungtynių statistika

Nors padėtis kebli, viskas – vis dar pačių žalgiriečių rankose. Laimėjus visas trejas likusias rungtynes, kauniečių šansai patekti į akrintamąsias varžybas išaugtų iki maksimumo, nors jokių garantijų, panašu, nebūtų net ir tada.

Penktadienį K. Maksvyčio auklėtiniai vėl savo aikštėje žais su „Valencia“, o po to žalgiriečiams liks tik dvejos reguliariojo sezono rungtynės – balandžio 6 dieną namie su Tel Avivo „Maccabi“, o balandžio 14-ąją – išvykoje su Miuncheno „Bayern“.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)