Jo atstovaujamas „Monaco“ (20-10) klubas sėkmingai žygiuoja Eurolygoje, kur yra vienas iš keturių laimingųjų – kartu su Pirėjo „Olympiakos“ (21-9), Madrido „Real“ (21-9) ir „Barcelona“ (20-10), jau užsitikrinučių vietą atkrintamosiose.

Maža to, monakiečiai artėja ir link kito, ne ką mažiau svarbaus tikslo – namų aikštelės pranašumo ketvirtfinalyje, kuris istoriškai padeda net 75 procentams komandų žengti į Finalo ketvertą. O jis šiemet vyks būtent Kaune.

Sašos Obradovičiaus auklėtiniai penktoje vietoje esančią Stambulo „Fenerbahčę“ lenkia dviem pergalėmis, o iki reguliariojo sezono pabaigos teliko keturi turai.

Ši savaitė Eurolygoje – dviguba: „Monaco“ trečiadienį lankysis „Žalgirio“ (15-15) tvirtovėje, o penktadienį užsuks į svečius pas Miuncheno „Bayern“.

D-Mo, prieš lipdamas į lėktuvą, įspėjo saviškius: „Pasidžiaukite saule paskutinį kartą, nes ten, kur keliaujame, jos nėra“ .

„Esame visos sudėties, o tai yra geras dalykas pasitinkant dvigubą išvyką, nes ji pareikalaus iš mūsų daug jėgų ir energijos. Dabar kovojame dėl namų aikštės pranašumo ketvirtfinalyje. Su bent jau viena pasiekta pergale šią savaitę išlaikytume neblogus šansus.

Žaisti su „Žalgiriu“ jo arenoje yra vienas sunkiausių iššūkių. Itin karštoje atmosferoje turėsime kontroliuoti savo emocijas ir žaidimą prieš labai kovingą komandą.

D. Motiejūnas grįžta namo. Kaunas yra ta vieta, kur jam viskas ir prasidėjo, kaip ir daugeliui kitų didžių žaidėjų, kada nors vilkėjusių „Žalgirio“ marškinėlius“, – gražiai apie laikinąją Lietuvos sostinę atsiliepė S. Obradovičius.

Jo treniruojama ekipa šiuo metu gali pasigirti ilgiausia visoje Eurolygoje penkių iš eilės pergalių serija.

Tiesa, vietiniame fronte Monako atstovai savaitgalį netikėtai suklupo, kai 76:83 nusilenkė Limožo CSP (12-12). Šiame mače į monakiečių gretas po suspendavimo sugrįžo Mike'as Jamesas.

Pirmame rate „Monaco“ palaužė „Žalgirį“ tik po labai atkaklios kovos –84:82, o daugiausiai nemalonumų kauniečiams tada pridarė Elie Okobo, įmetęs 22 taškus ir išdalinęs 9 rezultatyvius perdavimus.

Žaliai-balti penktadienį priims Valensijos „Basket“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją