„Monaco“ džiaugiasi, kad gali oficialiai paskelbti, jog Mike'as Jamesas grįžta į komandos sudėtį. Žaidėjas buvo suspenduotas. Tačiau klubo vadovybė priėmė sprendimą leisti jam grįžti į komandą. Mike'as yra pasirengęs grįžti ir padėti ekipai pasiekti tikslus“, – teigiama oficialiame pranešime spaudai.

Penktadienį su „Valencia“ savo aikštėje žaidžiantis „Monaco“ siekia atkrintamosiose varžybose užsitikrinti aikštės pranašumą. Kitą savaitę „Monaco“ trečiadienį Kaune žais su „Žalgiriu“.

M. Jamesas buvo suspenduotas devynioms dienoms dėl naktinio pašėliojimo su buvusiu komandos draugu, dabar „Panathinaikos“ atstovu Dwayne'u Baconu.

Įžaidėjas iš JAV turėjo ir anksčiau panašių incidentų – anksčiau laiko nutraukė kontraktą su Milano „Armani Olimpia“, dukart buvo suspenduotas Maskvos CSKA klubo, kol galutinai su juo išsiskyrė 2021 metų vasarą.

Su anksčiau komandą treniravusiu Zvezdanu Mitrovičiumi krepšininkas taip pat nesutarė – tuomet strategas buvo atleistas.

M. Jamesas vidutiniškai per Eurolygos rungtynes pelno 16,8 taško, atkovoja 3,5 kamuolio ir atlieka 4,7 rezultatyvaus perdavimo.

Eurolygoje „Monaco“ fiksuoja 4 iš eilės pergalių seriją. Su 19 pergalių ir 10 pralaimėjimų klubas, kuriam atstovauja ir Donatas Motiejūnas, rikiuojasi ketvirtoje turnyro lentelės vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją