Donato Tarolio atstovaujamos Oradėjos CSM komandos žaidėjas Nikola Markovičius antrajame rungtynių kėlinyje eidamas link atsarginių žaidėjų suolelio stumtelėjo K. Guzmaną, o šis atsikėlęs nuo parketo kibo varžovui į atlapus.

Krepšininkus išskyrė komandos draugai ir personalas. N. Markovičiui buvo skirta nesportinė pražanga, o K. Guzmanas išvarytas iš aikštės. Vis dėlto kubietis nenusiramino. Išeidamas iš aikštės jis spyrė kamuolį į tribūną, o vėliau pabandė į aikštę sugrįžti ginkluotas.

Palikęs Oradėjos areną, po kelių akimirkų K. Guzmanas veržėsi atgal į aikštę rankoje turėdamas metalinį strypą. Krepšininką į pastatą praleido apsaugos darbuotojai, tačiau jį sustabdė komandos draugas Andrija Stipanovičius. Galiausiai ginklas iš atleto buvo atimtas.

Klužo Napokos ekipa po mačo paskelbė pareiškimą, kuriuo pasmerkė K. Guzmano veiksmus: „Toks elgesys klube nėra toleruojamas, tai nepriimtina, dėl šio incidento klube bus pradėtas drausminis tyrimas.“

Rumunijos krepšinio federacija taip pat pradėjo tyrimą dėl K. Guzmano ketinimų atlikti nusikalstamą veiką.

Pats krepšininkas išplatino atsiprašymą savo „Instagram“ paskyroje: „Apgailestauju dėl savo veiksmų ir noriu visų atsiprašyti. Mano elgesys buvo nepriimtinas, tai neatspindi nei sporto ir krepšinio vertybių.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)