Kauniečiai sekmadienį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse išvykoje 91:80 įveikė „Neptūną“, kuris po trijų ketvirčių dar pirmavo dviženkliu skirtumu.

Kuomet mačo pabaigoje žalgiriečiai įsibėgėjo, šeimininkai nebegalėjo nieko padaryti – nepadėjo ir sausakimšai užpildytos „Švyturio“ arenos tribūnos.

„Pirmą kartą šiame sezone mačiau pilną mūsų areną. Gaila, kad nepavyko jos pradžiuginti pabaigoje. Bet manau, kad bent jau 30 minučių žmonės tikrai galėjo būti patenkinti.

Išanalizavę daug medžiagos lyg ir buvome atradę „Žalgirio“ spragų, kurias būtų galima išnaudoti ginantis ir atakuojant. Bet ketvirtame kėlinyje išleistas žemas penketas su Rolandu Šmitu vidurio puolėjo pozicijoje mums buvo ypač neparankus, jam iki galo nebuvome pasiruošę“, – pripažino „Neptūno“ vairininkas Mindaugas Brazys.

Prieš buvusią savo komandą sekmadienį stojęs K. Maksvytis, atvirkščiai, patenkintas liko tik paskutinėmis dešimčia minučių.

Auklėtiniams priekaištavęs dėl aplaidžios kovos „po lenta“ pirmoje dvikovos dalyje ir praleistų varžovų spurtų, „Žalgirio“ treneris graužėsi dėl neaiškaus rezultato turėjęs aikštėje vaikyti ekipos kapitoną Edgarą Ulanovą žymiai ilgiau nei planavo – 26 min.

Atskiro žodžio nusipelnė 14 min. ant parketo praleidęs ir per tą laiką į rungtynių protokolą beveik niekuo neįsirašęs Kevarriusas Hayesas.

„Reikės jau nebe pirmą kartą su juo pasikalbėti. Turime problemų dėl jo motyvacijos žaidžiant LKL. Jis turi rimčiau nusiteikti kiekvienoms rungtynėms“, – komandos draugų šešėlyje pasislepiančiu vidurio puolėju nusivylęs buvo K. Maksvytis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją