Turkijos klubas gyvybiškai svarbias rungtynes pralaimėjo 84:97.

Turnyro lentelėje „Anadolu Efes“ smuko į vienuoliktą vietą (14/15). Likus penkiems turams iki reguliaraus sezono pabaigos stipriausių aštuonetas vis dar pasiekiamas per žingsnį, bet grūstis tarp Eurolygos vidutiniokų tokia didelė, kad kiekvienas kluptelėjimas gali būti lemtingas.

Vos prieš kelias dienas E. Atamanas dar demonstravo sau būdingą pasitikėjimą pareiškęs, kad jei tik jo auklėtiniai pasieks Eurolygos finalo ketvertą Kaune, būtinai jį laimės.

Po ketvirtadienio rungtynių „Anadolu Efes“ vairininkas sparnuotų frazių nebelaidė ir apskritai paliko spaudos konferenciją neatsakęs nė į vieną žurnalistų klausimą.

„Po geros pradžios pasipylė absurdiškos klaidos, leidome varžovams lengvai rinkti taškus“, – komentavo E. Atamanas.

Gerokai plačiau socialiniuose tinkluose pasisakė Sh. Larkinas.

Gynėjas iš JAV pelnė 9 taškus ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus, bet pats negalėjo patikėti tuo, kiek laiko praleido ant parketo.

„Esu susierzinęs, nes žaidžiau 22 minutes svarbiausiose metų rungtynėse. Neprašiau leisti man žaisti be keitimo, stengiuosi tik dėl to, kad komandai būtų geriau. Nemanau, kad norėti žaisti yra nusikaltimas“, – rašė Sh. Larkinas.


Įsiplieskus ginčui su amerikiečiui replikavusiais sirgaliais, jis įgėlė ir tautiečiui „Anadolu Efes“ gretose Willui Clyburnui, kuris, nors buvo rezultatyviausias (22 taškai), turėjo prasčiausią komandoje „+/-“ rodiklį.

„Vienas mano komandos draugas surinko -19 (iš tiesų, -18 – Delfi), bet žaidė 38 minutes. Jeigu būčiau gavęs daugiau progų, rezultatas turbūt būtų geresnis. Prisiminkite, kad svarbios rungtynės skirtos lemiamų momentų žaidėjams“, – pernelyg nesikuklino Sh. Larkinas.


Nesutinkančius internautus keliskart išvadinęs „kvailiais“, 30-metis Stambulo ekipos senbuvis piktinosi siūlymais patylėti.

„Išsakyti savo nuomonę nėra profesionalu? Nejuokinkite, man tai neatrodo sąžininga. Jūs visi galite kalbėti, ką tik norite, o jei ką parašau aš, tai jau neprofesionalu...“ – priešgyniavo krepšininkas.

Traumų aptemdytame Eurolygos sezone jis šiuo metu fiksuoja 12,1 taško ir 4,6 rezultatyvaus perdavimo vidurkius, aikštėje praleisdamas po 28 min.

Ketvirtadienio pralaimėjimas „Anadolu Efes“ – dvigubai skaudus, kadangi tašką pelnė tiesioginis konkurentas „Partizan“ (16/13), užimantis septintą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją